1/11 anonim válasza:
Való neki, de szerintem idősebb nők szoktak ilyesmi cipőt hordani.
2/11 anonim válasza:
Szerintem inkább a 25-ös korosztálytól kezdődőeknek ajánlott, ez a fekete-csatos megoldás nem épp a "Kamasz - Lázadó vagyok" stílus, túlságosan nőies ahhoz, hogy kamaszlányos legyen.
Szerintem.
3/11 anonim válasza:
10 centis sarok nem való kamaszlánynak.
4/11 anonim válasza:
ezt a cipőt én is próbáltam (amúgy 18 éves vagyok), de szerintem túl magas a sarka hétköznapi viselethez
5/11 anonim válasza:
A sarka kicsit magas,de mivel elég széles,szerintem jó lesz.Nálunk a gimibe a fél lánybanda ilyenbe mászkál.
6/11 anonim válasza:
5: Ez is "ilyen" [link] de nagyon nem mindegy hogy 10 centis sarka van vagy csak 7, esetleg 5
7/11 anonim válasza:
Szerintem a sarka is magas, meg a stílusa is idősebb korosztálynak való..nem illik egy kamaszhoz.
8/11 anonim válasza:
Ha elegánsabban öltözködik akkor szerintem való. Bár szerintem nem jó az ilyen magas sarkú csizma mindennapi használatra.
9/11 anonim válasza:
Jelenleg 17 vagyok és eleve a tornacipő-mánia kimaradt nálam és már régóta hordok magassarkút. Természetesen nem mindennap, de helyette akkor is kifinomult, nőies darabokat hordok.
Szerintem kedves kérdező, nyugodtan felveheted, nem kell minden tininek ugyanazt hordania
10/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok és azt is hozzáteszem, hogy rengeteg fiatal járkál ilyen csizmákban, úgyhogy ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!