Van akit piszkáltak azért mert márkás cuccokba jár?
van pár márkás cucccom mint pl gas guess swarovski lacoste retro edhardy
de a legtöbb czuccom yesmiss sugarbird zara hm pull&bear
Az soztársaim minidg megjegszik hogy már megint új ruha van rajtam meg megkérdezik mi mennyibe kerül (nem mondom meg) tudom vis gondolom h irigységből de akkor is zavar ma reggel is edhardy fölsőm akartam felvenni d emeggondoltam magamat :s szeretem ezeket a cuccokat d enem szivesen veszem fel v nem érzem bennük jól magamat ha suliba megyek :s
ne törödj velük. ismerek egy fiút, akit megvertek azért, mert új, drága holmikban flangált, de azok cigányok voltak, meg falusi surmók. mármint a verekedők.
irigyek, de nem kell velük foglalkozni. az árához meg semmi közük, te csak mosolyogj szépen, és legyél kedves.
velem is így van...és én mindig a pofájába mosolygok és mondom hogy neked nem mindegy?nem te költesz rá és látom hogy ég a szemében az irigység hogy ˝pf,igaza van˝
lehet hogy szopatnak az osztály fele mégis belém van esve...tehát le van szarva :D
tedd te is ezt.
Ez is egy megoldás csk én nem eza fajta vagyok:S
ma pl meglettem szólva azé h h van az h én jól nézek ki és mindneki szeret is az osztályból (csaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!