Hungarista cuccokba szeretek járni, de a szüleim nem örülnek neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 28. 23:15
3/20 anonim válasza:
Hallgass a szüleidre, ők azok akik sose akarnának neked rosszat. szerintem sem kéne hordanod. engem nem zavar ha valaki hordja, csak nem értek vele egyet, mert ma már más vetülete van ennek az egésznek.
4/20 anonim válasza:
Ha tényleg hungarista vagy, ne érdekeljen mások véleménye. Hisz ők "kiállnak magukért és a hazáért", nem? Akkor fel a cuccokkal és ne érdekeljen más...
5/20 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval.Ha neked tetszenek a hungarista cuccok és te magad is vagy akkor nyugottan járj úgy, és ne érdekeljen mások véleménye.Szerintem tök jó "különcenek" lenni, én imádom amikor látom mások, főleg a plázacicák reakcióját:)(igaz én nem hungarista vagyok).Tudom a szülők az ilyet nehezen fogadják, de majd csak egy idő után megbarátkoznak vele, mondjuk nincs más választásuk:(legalábbis nálam így volt)
6/20 anonim válasza:
Miért lettek lepontozva azok akik kiálltak mellette? Én is azt mondom ha nagyon tetszik vedd fel, de beszéld meg a szüleiddel, mondd meg nekik hogy neked ez fontos stb.
7/20 anonim válasza:
Az én szüleim sem örülnek azért, mert folyton bakancsot, terepnadrágot, fekete vagy feliratos vagy grafikás pólót meg bomberkabátot hordok. De:
-olcsóbb mint a bevásárlóközpontokban kapható ruhák
-strapabíróbbak
-és ha tetszik, akkor miért ne hordanád?
17/F
8/20 anonim válasza:
Nem a ruha teszi az embert, én is hungarista vagyok és átlagos ruhákban járok. Ja és a skinhead divat nem hungarista. Olyan hogy hungarista cuccok, nincs is. Olvasd el a MNA kódexet és megtudod hogyan kell viselkedni egy hungaristának! Egyébként pár éve még én is skinhead meg nemzeti cuccokban járkáltam, de a szüleimet kevésbé érdekelte.
9/20 anonim válasza:
Enyémek sem, de én úgy járok. Úgysem tudják megakadályozni, pl a bakancsot is megtiltották, de vettem.:D
10/20 anonim válasza:
hú a kis lázadók...belőlük lesz az alkoholista szakmunkás réteg krémje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!