Ha ebayről megrendelem ezt a cipőt, akkor ezt is fogom kapni?
Egy ilyen new baalnce cipőt szeretnék rendelni. Megnéztem a visszajelzések szerint megbízható az eladó. De oda van írva a termék leírásába, hogy a képek csak illusztráció jellegűek. Akkor nem is olyan lesz a cipő? Vagy ez hogyan működik? Mivel még nem rendeltem ebayről.
Hol olvastad, hogy ennek New Balance a markaja???
Abbol gondoltad, hogy egy N betu van az oldalan? Rosszul gondoltad! Ez NEM New Balance, csak egy ocska hamisitvany.
Vagyis,vegulis nem hamisitvany, hiszen sehol nem irja, hogy a markaja New Balance, ugyhogy speciel nem ver at...
Igazi New Balance-ot 50 dollar alatt nem kapsz. Az is gyerekmeret....
Vedd meg, ha vagizni akarsz a tudatlanok elott, de ha barkinek volt is valaha NB cipoje ki fogja szurni, hogy a tied nem az... raadasul nem is biztos hogy birja evekig, mint egy igazi...
raadasul cipot SOHA nem rendelunk eBayrol, csakis akkor, ha ugyanazt a markat, ugyanazt a modelt elotte boltban felprobaltad, ugyanis ha rossz a meret, akkor fizetheted a visszakuldesi dijat! Hiaba a mereted veszed, markan belul is vannak elteresek meretben. Pl. hugi bemegy a boltba, felprobal egy MBT cipot es megirja nekem a meretet. En meg veszek neki ugyan MBT cipot, de kicsit mas fazonu/mas szinu, de abban a meretben amit irt, es 2 honapig sirva hordta, mert ugy szoritotta az ujjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!