Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A mostani 6. -os 7. -es...

A mostani 6. -os 7. -es kislányok mért járnak már push-up-os meg szivacsos és merevítős melltartóban?

Figyelt kérdés
Semmi szükségük sincs rá szerintem még ebben a korban.Sok olyan lányt is látok aki agyonsminkeli magát.Ennyire divat lett ez?Vagy csak a fiúk miatt csinálják?
2010. jan. 24. 18:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én 7. óta hordok melltartót pedig a nagymellű lányok közé tartozom, de így visszagondolva tényleg jó lett volna egy melltartó előbb is (mivel nem csak úgy egyszerre nőtt meg). Amúgy én is ezta mai fiatalságot képviselem és bizony, azok a menők, akik követik a divatot, ez már csak így van. Én egy nem ennyira divatőrült suliba járok, kilencedikes vagyok és egyik lány se sminkeli magát sőt magassarkú is csak mértékkel megy. Én örülök, hogy sikerült egy ilyen sulit és persze osztályt kifognom a külvilágot meg úgysem tudom megváltoztatni.
2010. jan. 28. 21:50
 22/24 anonim válasza:
ugy latom, van hozzam hasonlos is, mint az a lany aki irta h o is cicas :) mivel enis szoke haj, jo alak, nagy mellek, szep arc stb... es kituntetett tanulo vagyok, olvasok, enekelek, zongorazom, kulturalis eletben veszem ki a reszem rendszeresen, szoval altalanositani NE...
2010. jan. 28. 22:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Huuu... Itt jó vita kerekedett.

Én 7.-es vagyok, és az én iskolamban is vannak ilyen kihívó lányok, akik minden nap új cuccban, új hajjal és új sminkkel jönnek suliba. Szerencsére olyan osztályba kerültem, ahol a lányok nem azzal foglalkoznak, hogy kinek hány pasija volt, stb, hanem a tanulással , mert mindenkinek van valami célja. Persze mi sem maradunk ki a bulikból, mi is élvezzük az életet, de nem úgy, ahogy egyesek!

Az más, ha valaki jól tanul, és tervei vannak az élettel, de aki csak a divattal foglalkozik, és arra összpontosít, hogy minden pasi megnézze, hát én az ilyeneket elítélem.

Nekem is nagyon jó eredményeim voltak/ vannak , de ezt ne dicsekvés képpen mondom, de én koromnak megfelelően öltözöm.

Csak korrektort, szempillaspirált és szájfényt használok, mert szép az arcom, és nincs szükségem ezekre, mint azoknak, akik minden reggel a tükör előtt órákat töltenek el 2 tonna smink felviteléért ( és alig múltak el 12 évesek)

2010. júl. 1. 20:24
 24/24 anonim ***** válasza:
19:44 esnek. 17-böl csak 7-8???? mi 34 vagyunk és csak én nem sminkelem magam és más osztályba is ez a helyzet
2010. júl. 12. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!