Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A mostani 6. -os 7. -es...

A mostani 6. -os 7. -es kislányok mért járnak már push-up-os meg szivacsos és merevítős melltartóban?

Figyelt kérdés
Semmi szükségük sincs rá szerintem még ebben a korban.Sok olyan lányt is látok aki agyonsminkeli magát.Ennyire divat lett ez?Vagy csak a fiúk miatt csinálják?
2010. jan. 24. 18:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
ezért nem őket kell hibáztatni. ebbe az irányba haladunk.. a társadalom, a buta emberek, az elvárások, stb
2010. jan. 24. 19:00
 2/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem, szerintem ezt nagyon sokat félreértik. Hogy a lányok fele agyonpakolja a fejét sminkkel, meg tömik a mellüket, meg a többi dolog. Mert, az igaz, hogy nagyon sok lány ezt csinálja, de a másik fele nem! És a másik fél, sem stréberekből, meg kövér kreténekből áll. van, aki sokkal szebb, tök természetes arccal, meg smink nélkül, mint egy khmm... jó mindenki tudja mire gondolok. És ha belegondoltok, hogy azok a cicák, vajon hány könyvet olvastak ki, vagy hányszor figyeltek oda valami olyanra, ami nem a divatról szólt, akkor nagyon elkeserírő a végeredmény. De mit tehetnének. Ezt látják mindenhol. Ez megy a tévébe, ha egy egyszerű közösségi oldalra kattintunk, ott is platinaszőke bikinis libákat látunk. És én is csak 8.-os vagyok. Valamint tök természetes. És lássatok csodát, még jól is nézek ki. Meg jók a jegyeim is. És a fiúk az osztályból nem a libák után koslatnak, hanem engem bombáznak, meg a barátnőimet, akik sosem sminkelik magukat. És ha ezt a szöveget, legalább 1 kis p*csa elolvasta, akkor már megérte megfogalmazni. Mert be kell látniuk, hogy a srácoknak kib*szottul midegy, ha reggelente 15 percet, vagy 1,5 órát ülsz a tükör előtt.
2010. jan. 24. 19:06
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
mert a mai társadalom "megköveteli"
2010. jan. 24. 19:15
 4/24 anonim válasza:
100%

7.-kes fiu vok azt osztályomba 7 lány közül 4 en smineklik magukat, vagyis töb mint a fele

1. azért, mert ez az elvárás náluk egy baráti körben

2. mert lehet sz egy kicsit csuda természetesen és így csoda szépnek érzi magát

3. mert a fiuknak bejön(öhhm... egy kicsit nekem isxD)

2010. jan. 24. 19:19
 5/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is kezdenek egyre el...-sodni a mostani fiatalok.Tisztelet a kivételnek akit nem csak a divat és a külseje érdekel.De úgy vettem észre hogy azok a lányok akik így öltözködnek általában elég bunkók a normális lányokkal.Egy pici smink pl.:egy kis szájfény az még elviselhető, de amikor már feketével kihúzott szem meg szemhéjfesték és tusvonal.Annyira el tudják a túl sok sminkel rontani az arcukat a lányok.
2010. jan. 24. 19:29
 6/24 anonim ***** válasza:

Akárhova nézünk azt fogjuk látni,hogy a smink,a szivacsocs melltartó és k*rvás viselkedés a menő.Pedig nem.

Gusztustalan amikor egy 12-13éves KISLÁNY úgy megy iskolába,hogy magassarkú csizma,miniszoknya,rövid derekú felső,és rövid derekú kabát,na meg a fél kiló vakolat.Persze majd ha 25évesen már olyan vese betegségük lesz,hogy csak na majd akkor eszükbe jut,hogy mekkora hülyék.Csakhogy akkor már késő lesz.Ha a smink és egyéb felnőt(tes) dolgok helyett egy kicsit odafigyelnének biosz órán tudnák,hogy az ilyen öltözködésnek következménye lehet az is,hogy nem lehet majd gyerekük csak ezt nem fogják fel.

Azt gondolják ezzel kitűnnek,pedig nem.Minden 2. lány,hanem több rendszeresen sminkeli magát!

Az osztályból nálunk 17lányból 8-9-en minden nap sminkelik magukat!Mondjuk ebbe én is beletartozok a szájfényemmel és a szempillaspirállal(csak ennyit használok).

A média szerint ez jó,ha mindenhol ezt látják/hallják persze,hogy így fognak viselkedni!

15/L

2010. jan. 24. 19:44
 7/24 anonim válasza:
Nah ezek a válaszok pont ráillenek az osztálytársaimra télen rövid ujjúba flangálnak a derekuk teljesen ki van... és télleg ők a nagymenők az osztályban.
2010. jan. 24. 19:58
 8/24 A kérdező kommentje:
Mostanában nem csak lányokat (!)de fiúkat is látok ilyen nagy hidegben pulóverben mászkálni.Nem értem sose hogy nem fáznak.Arról már ne is beszéljek amikor még a derekuk is kint van.
2010. jan. 24. 20:05
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azért kicsit másképp gondolom.

Most vagyok elsős egy gimiben (13 éves vagyok énis).Én például azért hordok melltartót már egy éve, mert szükségem van rá. egyszerűen zavart pl: tesi órán, ha nem volt rajtam melltartó.Szerencsére nincs szükségem push-up melltartókra, mert szépek a melleim,ám a merevítős nekem is elkell, mivel a merevítő nélküliben nem érzem magam jól.

A sminkhez egyébként annyit, hogy én korrektort, és szemceruzát, valamint ajakápolót használok. Szerintem ennyi bőven elég.Véleményem szerint nagyon sok korom beli azért tesz magára 1 kg vakolatot, mert önértékelési próblémáik vannak magukkal szemben, vagy mert ugy gondolják, hogy ettől szebbek lesznek, és hogy eltünnek a pattanásaik.Tapasztalatból tudom, hogy az alapozás csak eltömíti a porusokat, igy mégtöbb pati lesz. Viszont szerintem ez részben a szülők hibája is.

2010. jan. 24. 20:50
 10/24 anonim ***** válasza:
78%
Én most 8.os vagyok és nálunk 2-3 lány kb. 3 éve festi a haját, push up melltartót hord, szolizni jár, iskolába magassarkúba, bulizni ahol részegre ihatja magát és persze vasalt haj és 2 kiló smink nélkül nem is indulna el otthonról. :) és múltkor hallottam a hetedikes lányoktól, hogy szerintük 15-16 évesen már ciki szűznek lenni. gondolhatjátok, hogy elszégyelltem magam :D
2010. jan. 25. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!