Én egy szóval SEM(!!!) mondtam, hogy felnőtt(!!!) lennék! Csak annyit, hogy NEM(!!!) vagyok kislány(!!!) .
És nem rizsázom, érveltem a saját igazam mellett. A te állításaidban semmi indok sincs, csak hányod a szavakat, sértesz embereket esztelenül! (nem bántásképp mondtam, de tényleg ezt teszed jelenleg)
2014. okt. 18. 16:26
22/29 anonim válasza:
Cuki pulcsi, de azért utcára nem mennék ki benne :)
Máskülönben lányokon nem mutatnak rosszul a mesefigurás ruhadarabok sem.
2014. okt. 18. 17:17
23/29 anonim válasza:
Szerintem 15 éves kor felett hanyagolandó. De ha tetszik, akkor ne hallgass rám :D
2014. okt. 18. 17:29
24/29 anonim válasza:
Gyerekes de ez egy tinin teljesen normális, hiszen még gyerekek. Szóval semmi gond vele.
2014. okt. 18. 18:03
25/29 anonim válasza:
Egy 16 éveshez képest a 12 éves a kislány. De egy 30 fölöttinek a 16 éves is kislány. Az én apám 50, és egy 24 évesre is azt mondta, hogy kölyök. Mert hozzá képest az.
Lényegében egy nálad jóval idősebb számára még te is kislány vagy, Kérdező.
A pulcsihoz meg: én kapucnis pulcsit csak otthonra veszek fel, hétköznapra maximum akkor, ha direkt olyan hogyismondjam...hanyag, nemtörődöm hatást akarok elérni az öltözködésemben, vagy egyszerűen csak nincs erőm reggel ruhát keresgélni. De attól te még nyugodtan hordhatod, ha tetszik.
16/L
2014. okt. 18. 18:56
26/29 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nekem is van hasonló 28 évesen. Érdekes, hogy tizenévesen gyerekesnek tartják sokan az ilyen dolgokat. Megnyugtatlak, majd változik ez nálad is pár év múlva, az én koromban már nem dedósoznak le ha ilyet veszek fel! :D Én személy szerint imádom az ilyen cuki, meleg, puha dolgokat! :) Ha neked tetszik vedd fel bátran! ;)
2014. okt. 18. 22:10
27/29 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi, most olvastam vissza, már látom a korodat, az előbb csak az első oldalt néztem! Szóval ha te jól érzed magad benne, akkor viseld! ;)
2014. okt. 18. 22:14
28/29 anonim válasza:
úristen felismertem a sulit a képen :D ilyen még soha nem történt velem gyk- n
2014. okt. 20. 10:17
29/29 anonim válasza:
13-14 éves kisfiúknak tuti aranyos és gyerekes, felnőttként nem tetszene ilyen a barátnőmön, maximum otthon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!