Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Ez a pulcsi egy lányon...

Fiúk! Ez a pulcsi egy lányon aranyos vagy gyerekes?

Figyelt kérdés
[link] :D
2014. okt. 18. 15:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Olyan édeske, de csak amolyan otthoni pulcsinak.
2014. okt. 18. 15:43
 12/29 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon tetszik! Szerintem nem kéne az embereknek annyira begyöpösödni, hogy a felnőttek kicsit gyerekesebb öltözetét vagy viselkedését leszólják rögtön!
2014. okt. 18. 15:44
 13/29 anonim ***** válasza:
12 a képen lévő kislány mióta felnőtt? te is csak azért nyalod a seggét mert még életedben nem láttál p*ncit
2014. okt. 18. 15:51
 14/29 A kérdező kommentje:
az egy dolog, hogy nem vagyok felnőtt, de már kislány se. 16 éves vagyok :)
2014. okt. 18. 15:53
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
fogd be kislány ne szólj bele a felnőttek dolgába
2014. okt. 18. 15:54
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kislány és nem szóltam bele semmi olyanba, ami csak a felnőttekre tartozna ;-)
2014. okt. 18. 15:55
 17/29 anonim ***** válasza:
3%
ja és tudod kinek írogass privit, nem beszélek ilyen gyerekes kislányokkal, akik felnőttnek képzelik magukat, ami pláne nevetséges egy ilyen kérdés és kép után
2014. okt. 18. 15:56
 18/29 A kérdező kommentje:
És lehet, hogy fiatalabb vagyok nálad, de sokkal értelmesebb. Van annyi intelligenciám és tiszteletem feléd (így ismeretlenül is), hogy nem olyan arrogáns és bunkó stílusban írok, mint ahogy te nekem. :)
2014. okt. 18. 15:56
 19/29 A kérdező kommentje:

Nem beszélgetés céljából írtam privit (nem is érnék rá, illetve van elég barátom, nem kell több, pláne nem gyakoriról), csak azt szerettem volna, hogy tudd, nem vagyok kislány (nem tudtam, hogy megnézed-e a kérdést, mert ide is leírtam).

Amúgy pedig a kérdés komoly volt, tényleg érdekelt a fiúk a véleménye arról, hogy hogyan viszonyulnak ahhoz, ha egy lány kissé elvontabb stílusban öltözködik. A kérdésemben nem volt semmi bántó és értelmetlen, úgy gondolom :)

2014. okt. 18. 15:59
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
most kinek bizonygatod, hogy nem vagy kislány, nekem vagy magadnak? akár tetszik akár nem az vagy, a többi rizsa meg nem érdekel :-)
2014. okt. 18. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!