Szerintetek nagy hülyeség ez a kombináció?
Figyelt kérdés
Van egy úgymond divatos nadrágom, csak nem ülepes.
és erre egy fehér hosszú ujjú ing.
2014. okt. 17. 10:33
1/7 anonim válasza:
Elég fura. :D De lehet, hogy jól állna neked. :)
2/7 anonim válasza:
Sportos cipővel szerintem teljesen jó :)
3/7 A kérdező kommentje:
van két nike cipőm,vagy converse (nem magas szárú) szerintetek melyik legyen?
2014. okt. 17. 11:14
4/7 anonim válasza:
Ki vagy te, Berki Krisztián?
Mégis hova vennél fel egy sportcipő, melegítőnadrág (mert amit belinkeltél, az!) és egy ing párosítást? Leginkább idiótán néz ki, mint sem jól egy ilyen indokolatlan összeállítás. [Sportolni nem lehet benne, mások előtt megjelenni benne nem lehet, jó benyomást kelteni benne nem lehet stb.]
Szóval igen, kérdésedre válaszolva, nagy hülyeség ez a kombináció.
Inget minimum farmerrel illik felvenni, ha pedig sportolni mész, akkor érdemes melegítőnadrágot felvenni, nem pedig hétköznapi, előre megtervezett utcai viselethez.
5/7 anonim válasza:
Inkább valami Nike cipővel, a converse túl sportos egy inges szetthez.
Nekem tetszik :)
6/7 anonim válasza:
vedd fel, fotózd le és mutasd meg. lehet jól is nézne ki. elképzelni mindenki másképp fogja. az én képzeletemben ez az összeállítás elég slampos.
7/7 anonim válasza:
Szerintem borzalmas ez a nadrág, max otthonra, sportolni vagy a sarki közértbe vedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!