Melyik kombinacio szexibb? Melyik inditja be inkabb a fantaziatokat?
2014. szept. 14. 11:29
2/7 anonim válasza:
Mindenképp az első, a második az áhh...
4/7 anonim válasza:
Az első, csinosabb és szexibb. De peplumot csak akkor, ha megvan hozzá az alakod!
5/7 anonim válasza:
nem tudom mennyire kell komolyan venni a szoknyát, de nekem ez a szoknya gagyi hatást kelt, pedig tetszenek a bőrszoknyák...
egyébként a 2 stílus totál más, az egyik inkább szexibb (1.), a másik pedig elegáns, mindkét szettet máshova venném fel
6/7 anonim válasza:
Peplumot pont inkább akkor, ha nincs alakja, ugyanis a fiús, formátlanoknak áll jól, belőlük varázsol nőiesebbet.
7/7 anonim válasza:
Az elsőből a felső nagyon tetszik, de nekem már sok lenne hozzá a miniszoknya, és a hatalmas magassarkú. Szóval én inkább a másodikra szavaznék, mert jobban tetszik, ha egy lány titokzatos marad, és nem rak rögtön minden ki a kirakatba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!