Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy fekete lakk miniszokny...

Van egy fekete lakk miniszoknyám. (KÉP) Felvehetem utcára, hogy ne nézzenek ri . Binek?

Figyelt kérdés

[link]

kb ilyesmi. 1000 Ft-ért vettem és jól állt úgyhogy nem tudtam otthagyni. dee most gondban vagyok, mert nem tudom mivel vegyem fel, vagy felvegyem-e egyáltalán :)

szerintetek túlzás egy ilyen szoknya?

23/L

2014. okt. 15. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Amiket a 10-es belinkelt jók, csak nem lakk, hanem sima bőr szoknyák vagy latex. Azok azért nem olyan feltűnőek és hétköznapra is hordható.

De a lakk szerintem csak buliba.

2014. okt. 15. 15:24
 12/14 A kérdező kommentje:

hú, köszi h képeket is küldtetek!

amiket 9-es linkelt abból a 2. elég jó, csak vmi világosabb garbóval.

a 10-es linkjei közül meg a 2-3 tetszik nagyon, kiváncsi vagyok, mennyire más az összhatás az enyém szoknyámmal

először akkor sztem buliba veszem fel, sztetek milyen cipővel vegyem?

fekete magassarkú? van egy velúr, és lakk tűsarkúm is.

csak nemtom, h ha a szoknya mega cipő is lakk, az fura-e. esetleg bokacsizma, barna v fekete.

meg egy nude bőr magassarkú, aminek nem olyan magas a sarka.

2014. okt. 15. 17:38
 13/14 A kérdező kommentje:

bár még gondolkozom, h hétköznapra veszem fel, mert most pár hétig nincs buli kilátásban.

valaki kérdezte, hogy miért jó az átlátszó harisnya hát azért h ne fázzon a lábam annyira :D nem számít sokat de azért mégis

2014. okt. 15. 17:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha már egy valami lakk, akkor a többi ne legyen az. (Kivéve persze a körömlakkot.)

A fekete velúr magassarkú és a nude magassarkú is jól hangzik hozzá, az utóbbival szerintem simán elegánssá tehető egy alapvetően vadabb, kirívóbb szoknya.

Nude cipő - fekete harisnya - a lakk szoknya - egy lazább, fehér blúz pl. - esetleg egy blézer -- ez szerintem így jól nézne ki.

2014. okt. 15. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!