Fekete lakk bakancsról mi a véleményetek? (KÉP)
Szerintetek jól néz-e ki, mihez állhat jól? Kort és nemet is írjatok lécci!
Nem tartom nőiesnek, és elképzelni is nehéz lenne egy olyan csajt benne aki nem rockot hallgat. Hiába most divat, de szeretem a vékony talpú boka csizmáknál kéne maradnia a lányos lánynak.
Farmer cuccokhoz, illetve fekete ruhákhoz jó.
21F
hallgatok rockot de a stílusom nem rocker!
a rockerek am. sima bőrt hordanak, és acélbetkósat, amit kinéztem az nem acélbetkós, és lakk, szóval talán kicsit csajosabb... (amúgy volt régen Martens bakancsom, szóval nem áll tőlem annyira távol ez, csak már egy ideje nem öltözök tetőtől talpig feketébe.. stílust váltottam :D)
de most gondolkodok még más színeken is.. piros, pink színben... az jobb/rosszabb?
sztem nem kell feltétlenül rockernek lenni, itt van pár kép amit találtam
mi a véleményetek arról aki így öltözködik?
Szeretem a bakancsokat, de az ilyen nem tetszik.
14/L
Nekem is ilyenem van, csak Martensben, néztem is amikor Tally Weilj-ben ilyenbe akadtam... Masszív darab, szépen betört, szeretem :)
A rocker és a nőies meg nem zárja ki egymást egyébként, nem járok sötét fari-férfipóló kombóban (egy ideig jártam, és azzal sincs semmi baj!) hanem ruhákban, harisnyával meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!