Van egy fekete lakk miniszoknyám. (KÉP) Felvehetem utcára, hogy ne nézzenek ri . Binek?
kb ilyesmi. 1000 Ft-ért vettem és jól állt úgyhogy nem tudtam otthagyni. dee most gondban vagyok, mert nem tudom mivel vegyem fel, vagy felvegyem-e egyáltalán :)
szerintetek túlzás egy ilyen szoknya?
23/L
Csakis buliba, egy egyszerű, egyszínű felsővel.
Hétköznapra gáz.
Szerintem siman felveheted,tudod sokan azt szoktak itt mondani az okosabbik fele,hogy kinek mi koze hozza es mindenki azt hord amit akar...
(Leginkabb ami kevesbe takar) de ez csak az en hozzaszolasom a szoknyadhoz....
Köszi a válaszokat!
Buliba szerintetek milyen összeállításban okés?
Az alap, hogy egyszerű felsővel, de mondjuk pólóval vagy blúzzal, milyen dzsekivel stb...
És legfőképp h milyen cipővel mert legszívesebben magassarkút hordok buliba, de lehet h ehhez inkább vmi nagyon egyszerű lapostalpú cipő kéne? + fekete vagy átlátszó harisnyával inkább?
Fekete!
Atlatszot minek vennel fel az olyan mintha nem lenne rajtad semmi,tehat fel sem kell venni..
Igazából felsőből szerintem mindkettő jó, egy egyszerűbb póló féle és egy blúz is.
Cipőből ha szereted a magassarkút akkor én azzal venném fel. Harisnyából meg mindkettő jó, a testszínű és a fekete is. Bár én ha feketét vennék fel hozzá akkor az egy vékony lenne ami átlátszó 20den pl.
Hú, wow.
Szórakozóhelyre, beöltözős buliba tudom csak elképzelni, máshova nem igazán, talán-talán ha nagyon jó stílusérzéked van és borzasztó határozott megjelenésed, akkor egyetemre, utcára is.
Rákerestem, találok-e olyan összeállításokat, ahol valaki lakkszoknyát visel, hátha segít az ihletmerítésben, de nem nagyon jártam sikerrel.
De pl. ez nem néz ki rosszul, jó, kicsit bohócos talán a hétköznapokra, de ha divathétre mész pl. akkor jó lehet valami hasonló :D
[link] - Matt, pamut anyagokkal lehet lágyítani a lakk erősségén
[link] - itt más a szoknya, de egy fekete blézerrel, egyszínű fehér pólóval is jól nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!