Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem rég költöztem fel Budapest...

Nem rég költöztem fel Budapestre, van kedvenc butikotok vagy esetleg duritok amit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Legfőképp ballonkabátot szeretnék vásárolni, a Tally Weijlbe láttam de én sokalom annyiért. A Hádában is elszálltak árilag szerintem.

2014. okt. 13. 12:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tájszólásról nem hallottatok még egyébként? :)
2014. okt. 14. 15:37
 12/13 anonim ***** válasza:
A Renoválás is elég felkapott hely.
2014. okt. 14. 18:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem három Háda vált be:

- Sugárban lévő

- Lurdy háznál

- Corvin plázában

Korábban a Nagy Lajos király útján is voltam többször, de fellöknek az emberek. Kicsi már a bolt ehhez, de erre még mindig nem jöttek rá.

Tavaly 3000 Ft-ért vettem fekete ballon fazonú kabátomat a Lurdyban, (Debenhams)jó anyaga van, semmi baja, alig használták. Korábban a Sugárban lőtte magamnak egy Benetton kordbársony kabátot, amit nagyon szeretek.

Vannak kopottak, bolyhosak, de ki kell fogni. Nyilván, ami valami miatt nem tetszik, azt nem veszem meg! És határozottan kell a boltba bemenni, mert különben fizetsz egy csomó pénzt egy rakat ruháért, aminek a felét sem fogod hordani.

2014. okt. 19. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!