Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik Stephen King könyveket...

Melyik Stephen King könyveket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Még nem olvastam egyiket sem. Nézegettem már mindenféle top 10 listákat, de kíváncsi vagyok mit ajánlanátok, van-e kedvencetek.

2014. jún. 3. 01:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ragyogás
2014. jún. 3. 05:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is a Ragyogás és a Talizmán.

2014. jún. 3. 05:16
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

A régi könyvei voltak az igazán jók, amióta leállt a drogról, nem ír olyan jókat.

Ha viszont meglátsz egy "Ezüst pisztolygolyók" c. könyvét, azt messzire kerüld el. Esetleg locsold le benzinnel és rituálisan égesd el.

2014. jún. 3. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Én imádom Kinget. Mit ajánlanék leginkább?

1. Cujo

2. Állattemető

3. A két Rose

4. A halálsoron

5. Az

6. Titkos ablak, titkos kert/ Langolierek

7. Minden sötét, csillag sehol

8. Lisey története

9. Sorvadj el!

10. Tóparti kísértetek

11. 11/22/63

12. Halálos árnyék

13. Ragyogás

na jó... nem sorolom fel az összes könyvét:D Nekem Cujo a kedvencem, illetve az Állattemető, és A két Rose. 17 éves tinilány korom óta, 11 éve olvasok Kinget, de képtelenség megunni... megvan az összes könyve.

Egyébként az új regénye a Joyland a napokban fog megjelenni, de persze azt még nem olvastam....

2014. jún. 3. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
A remény rabjai, Borzalmak városa, Cujo, Christine, A rémkoppantók, Halálsoron, Az, Tűzgyújtó, Ragyogás, A mobil, A jó tanuló...nekem ezek a kedvenceim.
2014. jún. 3. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Ragyogás és a Tortúra a kedvencem, mondjuk én nem olvastam olyan sok könyvet tőle :)
2014. jún. 3. 23:50
 7/7 anonim válasza:
A mobil, az Állattemető, Tom Gordon segíts! ezeket tuti olvastam, és tetszettek :)
2014. jún. 4. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!