Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hol szoktatok farmert...

Ti hol szoktatok farmert venni és meddig bírja?

Figyelt kérdés

Én mindig kínaiban vettem kb 5000 ft-ért, de alig 1 évet bírnak ki ezek a vackok.

Ha rászánnék kicsivel többet, és vennék egy márkásat azzal jobban járnék, vagy azok is csak ennyi idegi tartanak?

Ti hogy csináljátok? Melyik a jó megoldás szerintetek?

2014. okt. 12. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Hádában szoktam, vagy turkálóban, sose volt eddig bajom velük, még meg is vannak, jól birják és nem tucat. Kínaiban régen vettem, azokkal sem volt gondom.
2014. okt. 12. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
F&F-ből veszek 6500 Ft körül vannak. Nekem 1-1,5 évet bírnak, de úgy hogy nekem súlyosan összeérnek a lábaim. :| A kínai szétment nekem 3 hó alatt. Viszonyítsd.
2014. okt. 12. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahol találok olyat ami tetszik... a legtöbb farmerom kínai, de mind több éves. Van olyan is ami már 10+ éve megvan és csak az alja ment szét kicsit. Soha egyik farmerommal sem volt még baj. Se a kínaival, se a márkással.
2014. okt. 12. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
AUCHAN
2014. okt. 12. 20:18
 5/6 anonim válasza:
Levi's 5 éve vettem és semmi baja, apámnak van egy 15 éves Levi's farmerja és szintén semmi baja
2014. okt. 12. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Pimkie-ben vettem akciósan 3000-ért meg h&m-be szintén ennyiért, azok egy-másfél évet bírtak ki.

Vettem a h&m-ben 10-ezerért olyan 2 éve, nagyon sokat hordom, és semmi baja.

Egy Mustang vagy Levis sajnos 20-30 ezer forint, bár az tényleg olyan, hogy megérzed a különbséget.

2014. okt. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!