Mennyire ciki, ha hostesskedéshez farmert veszek fel pólóval?
Nincs sok ruhám, azért dolgozok, hogy újakat tudjak venni. Eddig nem volt gondom a munkaruhákkal, mert árufeltöltő voltam vagy szalagon dolgoztam. De holnap megyek kóstoltatni. Az iskolaszövetkezetes csaj azt mondta, hogy kényelmes cipőt vegyek fel, mert 10től fél 7ig ott leszek. Csak olyanjaim vannak. Ezeken kívül pólóim, egy vékony hosszú ujjú, két ing, két tunika és öt pulóver. Gondoltam eredetileg arra, hogy mivel anyától kaptam egy szürke leggingst azt veszem fel az egyik tunikámmal, de nincsen hozzá cipőm.
20/l
A legtöbbször az ilyen munkákra adnak munkaruhát. Vagy a saját ruha és adnak valami kötény félét a reklámozott termék márkalógójával.
Ha nincs különleges elvárás akkor öltözz a lehetőségekhez képest csinosan. Leggings+ tunika jó, de hozzá egy balerinacipőt vegyél (ha a kényelem számít) semmiképp se tornacipőt, de azt amúgy se ilyen munkához.
Vagy egy sarut is felvehetsz gondolom benti helyen lesz nem kinn és nem fog a lábad megfagyni.
Ezeknél pl. adtak hosstess öltözetet, de ha te nem kapsz akkor öltözz csinosan, kényelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!