Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki ha ha egy...

Szerintetek ciki ha ha egy lánynak nincs Air Max cipője?

Figyelt kérdés
Mert nekem nincs, nem szeretem a "tömegdivatot".
2014. szept. 13. 22:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem sincsen még sem foglalkozom vele. Csak a saját stílusom szerint öltözkôdöm. Szerintem te ne figyelj ilyen apróságokra mint egy cipő. Inkább legyen egy saját stílusod és azserint öltözködjél. :-)
2014. szept. 13. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Hagyjátok már abba ezt a saját stílusozást, NINCS OLYAN! 2014-ben em tudsz olyat felvenni, amit valaki ne hordott volna előtted az emberiség történetében!

Nem ciki, ha nincs. Egyébként nem csak azért lehet vkinek ilyen cipője, mert divatmajom, városi futáshoz valók ezek a cipők igazából, én is arra használom.

2014. szept. 13. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Most várod, hogy istenítsünk, mert mekkora király vagy amiért nem mész a tömeg után és különböző vagy? Elárulom, nem vagy jobb náluk csak azért, mert nem követed a divatot.
2014. szept. 13. 22:47
 4/12 ksztella ***** válasza:
90%

Én ,ha ingyen adnák se venném fel.

1.Mert csúnya

2.Mert minden második emberen az van

amúgy kényelmesnek kényelmes,meg jó drága is.Annyi pénzből jobbat veszek:) mindenko azzal a csunya cipővel vág fel..Az ciki,ha olyat hordasz:) ez a velemenyem

2014. szept. 13. 22:57
 5/12 ksztella ***** válasza:
87%
ui.: Persze sportoláshoz nem ciki:)
2014. szept. 13. 22:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Sztem az a gáz ha van...
2014. szept. 13. 23:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat. :) Csak a véleményetekre voltam kíváncsi.
2014. szept. 13. 23:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is inkább azt tartom cikinek, ha van..
2014. szept. 14. 02:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Nem, nem az. Ennyiből azt is kérdezhetted volna, hogy gáz-e ha nincs kinn a melled, feneked az öltözékedből, mert abban a rétegben, ahol ezt a cipőt csupán csak divatból viselik, az is elterjedt.

Ne azért hordj vagy vásárolj meg valamit, mert épp felkapott. És persze, előtted már rengeteg ruhádnak a mását hordták mások, de a stílus és az egyediség nem ott kezdődik, hogy egy ruhadarabot csak te hordasz az egész földkerekségen. A stílus az, amikor a ruhadarabok, kiegészítők összekombinálásával megtalálod a saját világodat, azt, amiben jól érzed magad, jól áll, és képes vagy vele kifejezni önmagadat.

2014. szept. 14. 10:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Bírom az olyan kommenteket, hogy "az a ciki, ha van"... :DDDD

Nem ciki, ha van, az se, ha nincs. Nekem sincs, bár ha lenne, akkor futáshoz használnám.

2014. szept. 14. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!