Miért ciki? Többi lent! 13/L
Iskolában is már sokan mondták,hogy nagyon ciki turkálós ruhában iskolába járni..Aki megteheti az vásároljon márkás-drága ruhákat..Mások nem tehetik meg..
Mi a családban az Invázióban,Hong-kong áruházban,Panda áruházban veszünk ruhákat,de sok mindenki összetaperolja,de van mosógép és kimossuk,meg szoktunk vásárolni a turkálóban is,de ott is ha bemegyünk vannak olyan ruhát amik ott olcsók más boltban nagyon drága..Kabátokat-farmereket-blúzokat-pulcsikat is szoktunk ott vásárolni és kimossuk itthon,és tényleg olyan,mintha új lenne..
Nem akarok megbántani ezzel senkit sem,de sokaktól hallom,hogy ciki ha turkálós ruhákban járunk stb-stb..
Számomra nem ciki,ha van valakinek turkálós ruhája:))
Szerintem nem ciki, a turkálókban néha sokkal jobb dolgokat lehet találni, mint a drágább boltokban, ha valakit a márka izgat akkor márkos ruhákat is tud találni, illetve legalább nem kell attól tartanod, hogy a "klónoddal" találod szemben magadat, mert nem tucat ruhákat hordasz.
Én személy szerint szeretem a turkálókat, persze ott is akadnak rossz ruhák, de a kedvenceim mind turiból vannak.
20L
Egyáltalán nem ciki. Nekem vannak olyan turkálóból szerzett ruháim, amiről megkérdezték milyen áruházból és mennyiért vettem. Amikor elmondtam nekik, hogy turiból 500 forintért, teljesen elképedtek.
Egyáltalán nem gáz turiban vásárolni. Fillérekért megvehetsz jó minőségű, drága márkás ruhákat. Egyáltalán nem látszik, hogy használtak lennének, vannak olyanok is, amiket még életében nem hordott senki.
Az osztálytársaid mindent gáznak tartanak, ami a szemükben nem menő. Ne törődj velük! :)
Ez csak a tizenévesek nyálverése, még a büdös életben egy fillérért nem kellett megdolgozniuk, mindent a szüleik pénzéből vásárolnak.
Egyáltalán nem ciki, tojd le azt aki piszkál.
Engem is cikiztek ennyi idősen az osztálytársaim, mert mi is a kínainál vásároltunk, ma meg mind turiznak, mert egyedi, márkás cuccokat tudnak megvásárolni nagyon olcsón, és amúgy is a turizás menő.
26L
amikor én is ennyi idős voltam, akkor én is tök cikinek tartottam, de már idősebb vagyok, és egyáltalán nem tartom gáznak, ha valaki turiba jár...
ennek ellenére én személy szerint nem szeretem. egyszer vettem valamit egy turiban, amit egyszer hordtam csak , utána a szekrény mélyén landolt.
Egyátalán nem ciki a turiból öltözködni. Nekem a 3/4-ed ruhatáram turis és imádom őket.
14/L
Mindig elcsodálkozom az ilyen válaszokon. Ti hol turiztok?
Én is járok turikba, de mindig üres kézzel és elkeseredve jövök ki, mert semmit nem találok, ha van jó cucc az nagyon drága. Már nem szívesen megyek be.
Én csinálok rosszul valamit?
Egyáltalán nem gáz, mert turikból is vannak olyanok, ahol olyanokat lehet kapni amik divatosak és meg sem mondja róluk az ember, hogy használt - természetesen tized annyiért, mint amit boltban veszel. Nekem rengeteg felsőm van turiból, sok közülük H&M, Marks&Spencer, stb.
Egyáltalán nem számít, hogy turis e, nyilván az igényes, jó állapotban lévőt kell megvenni. Nekem pl. egy mindössze 290 forintos ruhámról kérdezi mindenki, hogy honnan van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!