Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hogy áltok a szörme (mű)...

Ti hogy áltok a szörme (mű) mellényekkel? Középiskolába lehet hordani? 16/L

Figyelt kérdés
Nekem tetszenek ès szeretnèk venni egyet ,de nem tudom másnak milyen lenne a vèlemènye.

2014. okt. 11. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Van, akiken aranyos, de a többség szőrös jetinek tűnik bennük. Ha alacsony vagy és gömbölyű, és még az aurád is rózsaszín, olyan vidám a természeted, akkor biztos helyes leszel benne.

Ha magas vagy és bizonytalan, akkor elég szerencsétlen benyomást kelthet.

Ha magas vagy és kifinomult, akkor viszont jól állhat egy mellény, de inkább legyen igazi báránybőr, mint műszőrme.

2014. okt. 11. 16:17
 2/6 anonim válasza:
87%
Én 17 vagyok, vékony alkat (42kg). A múltkor vettem egy rövid derekú bőr szőrmemellényt, és mindenki azt mondta, hogy milyen jól áll, mert erősít kicsit. Viszont egyik osztálytársam elég erős hasban, neki egy hoszabb van, és borzasztóan áll neki. Ha te is vékonyabb vagy, gyakorlatilag mindegyik fazonnal jól jársz, ha meg nem, akkor szerintem felejős :)
2014. okt. 11. 16:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Tipikusan az vagyok aki nincs megelègedve az alkatával ,de rengetegen dicsèrik ès alacsony vagyok.:)
2014. okt. 11. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én most vettem 1-2 hete. Van többnek is. Ha megtalálod a hozzád illőt biztosan csini leszel. :)
2014. okt. 11. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Én speciel rosszul vagyok tőlük, szóval alkattól függetlenül nem tetszenek.
2014. okt. 12. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon csúnya :D láttam már egy-egy szépet, de én inkább nem kockáztatnék
2014. okt. 12. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!