Melltartó kérdés! A mell alatti korméret: 72 cm, a mellé pedig 86. Ez mekkora kosár? És mennyire számít kicsinek?
Jujj, nekem is szinte pont ugyanekkora :) Csak nekem 72 és 85 cm.
Kicsi :(
Nekem a 75/A és 80/B melltartók jók (nyilván a különböző márkák, fazonok miatt lehet eltérés a mértekben).
2-es vagyok.
Jót hordok, mert nem kizárólag a számokat nézem, hanem felpróbálom, ami a legkényelmesebb, az a jó. Szerintem annyira sok fajta fazon van, még egy márkán belül is, hogy simán lehetnek eltérések, akár elszámozások is.
Szóval próbálni kell, aztán kiderül, mi a legjobb.
NEM NEM NEM.
Tényleg ilyen hülye itt mindenki?!
A mell nem szabályos kúp vagy félgömb. Egyszerűen ebből a két számból nem fogod tudni kiszámolni az űrtartalmat. Mert egyszerűen mindenkinek más-más alakú, és senkinek nem tengelyszimmetrikus.
Tessék bemenni a boltba és megpróbálni.
Akkor jó rád, ha:
-a hátpánt vízszintes
-végig körbe a merevítő rásimul a bordakosárra
-sem hónaljban, sem alul, se fölül nem buggyan
-a merevítő oldalnézetben a vállad alatt középen ér véget (eddig tart ugyanis a mellszövet)
-a kosár nem áll el a melltől
-a kapocs a próbakor a legnagyobb vagy középső kapcson van
-a körpánt és a bőröd közé kényelmesen befér két ujjad
sok sikert a böngészséhez, és ne hagyd hogy átverjenek (sokan megpróbálják, mert anyagi érdekük).
Már nem azért édesem, de miből gondolod, hogy hülyék vagyunk? Összesen egy ember, mondta azt, hogy nézze meg táblázatban, én spec pont azt magyaráztam, hogy ezek semmit sem érnek.
Amúgy érdekes ember lehetsz, ha csak úgy random lehülyézed az embereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!