Valaki nem tudna tanácsot adni? Mell ügy. Több lent.14/L
Uramisten..Ledöbbentem.
Én 18 vagyok,kissebb de feszes cickóim vannak,de a pasik odavannak érte :D
Nehogy már ezen akadj ki..inkább akarsz csüngő melleket?
Ha most lenne C-s mellméreted,gondolj csak bele,milyen lenne pár év múlva..jobb a kicsi,tenyérbemászó,hidd el ;)
4 éve voltam nyolcadikos, akkor nekem volt a legnagyobb, 75/B-vel. Amúgy a lányoknak nem inkább a fiúkkal kéne foglalkozni? Persze kézfogás, puszi szintjén... Nem egymás melleit nézegetni... Akkor még kb mindenki topot hordott, vagy 65-75/A-s melltartót. És bizony, 18-19 évesen is sokuknak ekkora maradt.
3-as, kicsit kretén vagy. Egy kis mell is lóghat, ahogyan egy nagy is lehet feszes. Genetika, hízás-fogyás, ezen múlik...
Ez van, ezt kell szeretni, vagy inkább elfogadni.
Még nőhet de az is lehet, hogy csak ekkora marad. Semmit nem tehetsz ellene.
4-es,miért vagyok kretén?Mert csak az önbizalmát akartam erősiteni,hogy igy is lehet gyönyörű?!
Nem nagyon hinném,hogy a kis cici hogy birna lógni,mikor kicsike és feszesebb..A nagyobb mellek hamarabb lesznek lógósabbak,szerintem..de ezen kár vitázni!
A csajok úgyis mindig találnak egymáson kritizálni valót... A pasik közül meg van, akinek a nagy jön be, van, aki kifejezetten a kicsit kedveli, és van, akinek mindegy. 95 %-uk, ha már eljutok odáig, hogy lássa, nem fog a pici cicijeid miatt elutasítani. Főleg, ha szeret. :)
Nekem egyébkén 75/C-s van, körte alakú, de bárcsak lenne egy pici, feszes B-s.. :( Én meg emiatt síránkozok. Hát ilyen is van.
Szerintem a legjobb, ha el tudod magadat fogadni, úgy, ahogy vagy. Meg hát mi mást is lehet tenni? :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!