Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki nem tudna tanácsot...

Valaki nem tudna tanácsot adni? Mell ügy. Több lent.14/L

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, az én koromban már mindenkinek van rendesen melle, de nekem.. Az van hogy alatta 70cm vagyok és fölötte sem sok a külömbség. A 70-es nagy rám, egyáltalán nem töltöm ki, Ezért 65 A-t hordok, azt is csak azért, mert az öltözőben ciki lenne ha le venném a pólóm és meglátnák hogy egy 4. osztályos szintjén vagyok. Azért gondolom megértitek hogy 8.-ban ez nem elfogadható állapot. (nekem) Viszonylag sovány vagyok, de egyáltalán nem rossz értelemben, van nálam soványabb, annak mégis van melle.. Ilyenkor mi a teendő? Értelmes válaszokat szeretnék kérni. Előre is köszönöm!

2014. szept. 15. 20:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
külöNbség
2014. szept. 15. 20:19
 2/15 fall out boy ***** válasza:
Tudom,hogy mindig,mindenki ezt a választ adja;de csak várni tudsz. Énis 8-os vagy,de a fél osztálynak nincs melle,(köztük nekem se),és nekünk az a furcsa,ha valakinek óriási nagy tőgyei vannak.. :DD (persze nem ítéljük el őket)
2014. szept. 15. 20:20
 3/15 anonim ***** válasza:
41%

Uramisten..Ledöbbentem.

Én 18 vagyok,kissebb de feszes cickóim vannak,de a pasik odavannak érte :D

Nehogy már ezen akadj ki..inkább akarsz csüngő melleket?

Ha most lenne C-s mellméreted,gondolj csak bele,milyen lenne pár év múlva..jobb a kicsi,tenyérbemászó,hidd el ;)

2014. szept. 15. 20:42
 4/15 anonim ***** válasza:
49%

4 éve voltam nyolcadikos, akkor nekem volt a legnagyobb, 75/B-vel. Amúgy a lányoknak nem inkább a fiúkkal kéne foglalkozni? Persze kézfogás, puszi szintjén... Nem egymás melleit nézegetni... Akkor még kb mindenki topot hordott, vagy 65-75/A-s melltartót. És bizony, 18-19 évesen is sokuknak ekkora maradt.

3-as, kicsit kretén vagy. Egy kis mell is lóghat, ahogyan egy nagy is lehet feszes. Genetika, hízás-fogyás, ezen múlik...

2014. szept. 15. 21:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez van, ezt kell szeretni, vagy inkább elfogadni.

Még nőhet de az is lehet, hogy csak ekkora marad. Semmit nem tehetsz ellene.

2014. szept. 15. 21:33
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

4-es,miért vagyok kretén?Mert csak az önbizalmát akartam erősiteni,hogy igy is lehet gyönyörű?!

Nem nagyon hinném,hogy a kis cici hogy birna lógni,mikor kicsike és feszesebb..A nagyobb mellek hamarabb lesznek lógósabbak,szerintem..de ezen kár vitázni!

2014. szept. 15. 21:41
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Ha látnátok az osztályom, megertenetek, mért vagyok úgy oda. Összesen 2-en vagyunk ezen a szinten, velem együtt. :/ De jo látni hogy nem vagyok egyedül. Amúgy köszönöm a 3-masnak, kicsit jobb kedvem van :)
2014. szept. 15. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
37%
Én sose értettem miért foglalkoznak csajok a mellméretükkel... annyira lényegtelen dolog mint az hogy mekkora a lábad vagy kezed vagy akármi más.
2014. szept. 15. 22:55
 9/15 anonim ***** válasza:

A csajok úgyis mindig találnak egymáson kritizálni valót... A pasik közül meg van, akinek a nagy jön be, van, aki kifejezetten a kicsit kedveli, és van, akinek mindegy. 95 %-uk, ha már eljutok odáig, hogy lássa, nem fog a pici cicijeid miatt elutasítani. Főleg, ha szeret. :)

Nekem egyébkén 75/C-s van, körte alakú, de bárcsak lenne egy pici, feszes B-s.. :( Én meg emiatt síránkozok. Hát ilyen is van.

Szerintem a legjobb, ha el tudod magadat fogadni, úgy, ahogy vagy. Meg hát mi mást is lehet tenni? :)

20/L

2014. szept. 16. 09:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi az, h ilyen meg olyan "szinten" vagy? Hacsak nem a szellemi érettség szintjét gondolod... talán nem a többiek mellét kéne nézegetni. A tiéddel is csak azért foglalkoznak, mert te is foglalkozol másokéval. Érted, más szempontjából te vagy a "más".
2014. szept. 16. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!