Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki nem tudna tanácsot...

Valaki nem tudna tanácsot adni? Mell ügy. Több lent.14/L

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, az én koromban már mindenkinek van rendesen melle, de nekem.. Az van hogy alatta 70cm vagyok és fölötte sem sok a külömbség. A 70-es nagy rám, egyáltalán nem töltöm ki, Ezért 65 A-t hordok, azt is csak azért, mert az öltözőben ciki lenne ha le venném a pólóm és meglátnák hogy egy 4. osztályos szintjén vagyok. Azért gondolom megértitek hogy 8.-ban ez nem elfogadható állapot. (nekem) Viszonylag sovány vagyok, de egyáltalán nem rossz értelemben, van nálam soványabb, annak mégis van melle.. Ilyenkor mi a teendő? Értelmes válaszokat szeretnék kérni. Előre is köszönöm!

2014. szept. 15. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az önbizalmát nem úgy kéne növelni, hogy lehurrogod azt, akinek nagy(legyen az bármilyen-és nem, nem fog előbb lógni;))

Van a kis mellnél is olyan, hogy alapból lógónak nő. Vagy ha sokat ingadozik a súlya. Kis mellű lányoknak nem kellene lenézni azt, akinek nagyobb, mert ahogy ti sem, mi sem tehetünk róla, hogy ekkora!

Kérdező, szerintem tornázz sokat, egy szép comb, popsi sok fiút jobban érdekel, mint a mell! Fel a fejjel! :)

2014. szept. 16. 15:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves előző, szerintem a másik válaszadó nem a nagy mellűeket akarta leszólni, csak a kérdező önbizalmát akarta egy kicsivel növelni azzal, hogy elmond egy tényt, miszerint a nagy mell egy hangyányit hamarabb megereszkedhet (nem azt írtam, hogy megereszkedik, hanem megereszkedhet, de ahogy írtad, genetika, testúly). De ezen szerintem nem kell kiakadni, minden mellméretnek megvan a hátránya. A kicsi később kezd el ereszkedni, a nagy pedig nőiesebb, szexibb (vannak kivételek, akik nem így gondolják, de mégis, szerintem a legtöbbünk ezt gondolja).
2014. szept. 16. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, én is ilyen voltam. Mindenkinek volt már melle, nekem meg igazából még melltartó sem kellett volna, mert hát mire..:D Én megértelek, én alig vártam, hogy változzon a testem, mert ők már hatodikosan elkezdtek fejlődni, én meg olyan 14-15 körül. Későn érő voltam, gondolom te is az vagy.
2014. szept. 16. 22:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (Főleg az utolsónak, úgy látszik egy csónakban evezünk :) )
2014. szept. 18. 15:59
 15/15 anonim válasza:
Uhh, én megértelek. 14 évesen nekem se volt mellem úgymond. 16 éves koromra lett egy valamekkora, mostanra kierölködtem 75B-t :D ne izgulj, biztos megnőnek :)ne siettesd
2014. szept. 19. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!