Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó lesz ez a ruha randira?...

Jó lesz ez a ruha randira? Jól áll rajtam?

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 10. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy drága, de az manapság nem garantálja a minőséget... és pénzért ízlést se adnak.

A ruha még legyen, talán egy normális fényképen nem állna ilyen furán, de találnál előnyösebb szabást magadra, az tuti. Nem tudnál egy olyan fotót felrakni, ami alapból nem torzít? És kicsit minőségibb? Ez olyan 12 éves kislány okostelóval szelfizik, hogy nagyobb legyen a melle kép. :D

A harisnya viszont felejtős, borzasztó ehhez a ruhához. Inkább valami testszínűt vagy megfelelő mintásat keress.

A cipő és a táska nincs sehol, pedig az sem mindegy.

2014. okt. 11. 15:16
 12/13 anonim ***** válasza:
csinos vagy és szép a cél amiért ruhát keresel (újra összemelegedni a férjeddel). Szerintem annyival lehet javítani a dolgon, ha testszínű harisnyával veszed fel, mert így túl fekete minden együtt.
2014. okt. 11. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért mert valami drága nem azt jelenti, hogy szép. :D

Én nem venném fel, szerintem egy egyszerű fekete koktélruha milliószor jobban állhat mint ez. De ha a férjednek tetszik akkor oké

2014. okt. 12. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!