1/13 anonim válasza:
De jó ám,én is randiznek veled,csini vagy
2/13 anonim válasza:
Én nőként borzalmasan előnytelennek gondolom.Főleg randira.Én max itthon hordok ilyesmit.
3/13 anonim válasza:
Szerintem sem előnyös. Teljesen eltűnik benne a derekad. Ha a szoknya rész feljebb kezdődne sokkal csinosabb lenne a ruha.
4/13 anonim válasza:
Az a szoknya egy kukazsákból készült? :D A többi jó.
5/13 A kérdező kommentje:
A szoknya az bőr. :)))
Amugy,nem elkelni akarok,azon már túl vagyok. :D
A férjemmel randizunk ismét,mert egy picit eltávolodtunk egymástól,most hogy megszületett a lányunk.
2014. okt. 10. 22:34
6/13 anonim válasza:
Én nem látom előnytelennek. De ízlésesnek sem.
7/13 anonim válasza:
Én sem látom előnytelennek, de csinosnak sem. Valahogy nem túl szép darab.
8/13 anonim válasza:
Remélem még nem késő: az alakod csinos lenne, gondolom te magad is, de a ruha borzalmas. Messziről látszik, hogy gyenge minőségű, ócska, kínai.
9/13 A kérdező kommentje:
Ócska, kínai? ? Sose öltözöm kinaiból, sem turkálóból!
Ugy látszik, te vagy az, aki nincs tisztában a különböző női divatmárkákkal. Pl: Rouge, Juliette
Kicsit olvass utánuk! Ez egy Juliette ruha a 2014-es őszi kollekcióból és 14 ezer forint volt. Csak ilyen márkájú ruháim vannak és eddig soha, senki nem jegyezte meg, hogy ócska lenne. :O
2014. okt. 11. 12:43
10/13 anonim válasza:
Könyörgöm neked ezek nevek?? Szerinted ez a divat, a minőség? Nem veszed észre, hogy az egész egy átverés? Nézz már magadra hogy nézel ki ebben a szemeteszsákban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!