Rockerek, punkok stb . Ti hány évesen kezdtetek el a saját stílusotok szerint öltözködni?
15 évesen, amikor gimibe mentem, ugyanis addig nem választhattam meg, milyen ruhát szeretnék hordani. Anyukám felpróbáltatta velem és ha jó volt rám, megvette és azt kellett hordanom, nem lehetett ebbe beleszólásom. Még farmerom sem lehetett mert anyukám szerint az kényelmetlen.
Aztán amikor 14 lettem, születésnapomkor elmagyaráztam hogy már igazán elég nagy vagyok ahhoz, hogy magam döntsek arról, hogy szeretnék kinézni. És mivel farmerben és sötét ruhákban szeretnék járni, menjünk és vegyünk nekem ilyeneket. És anyukám felfogta mert normálisan megindokoltam.
Később már rendesen tetszett neki a kinézetem, mindig megnézi az új ruháimat és legutóbb, amikor tanácsot kértem tőle hogy szerinte milyen legyen a hajamban a színes rész, azt mondta hogy zöld mert az még nem volt :D
24/L
Kb.12-13 évesen,pontosan nem emlékszem :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!