1/9 anonim válasza:
én szeretem 21 lány de mi értelme a kérdésnek?
3/9 anonim válasza:
Szeretem én is! Ili/61
De szeretem a puncinál kivágott bugyit is.
5/9 anonim válasza:
nekem tetszik, de sztem még fiatal vagyok nagyon a viseléséhez xd (még sosem volt rajtam és egy darabig nem is lesz)
15/L
6/9 anonim válasza:
nem értek 2 kommentet. A combfix nem valami kuhrvás dolog. Csak egy harisnya aminek nincs teteje, hogy pl.: nyáron mikor meleg van akkor ne izzadj be alá. És nem kell kilátszania a tetejének. jázusom tényleg el kell magyarázni? annyira hülyék vagytok.
7/9 anonim válasza:
igen, és az előzőnek igaza van
14/L
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik de nem szoktam hordani, de amúgy szeretnék :)
14/L
9/9 anonim válasza:
én is szeretem,nekem kényelmesebb,mint a harisnya. és előttem írták,hogy ruhával nem látszik,hogy combfixed,vagy harisnyád van e. mikor általánosból kimaradtam,én is combfixet viseltem a ruhához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!