Ti kidobjátok a (z amúgy még jó állapotban lévő) bugyikat egy bizonyos idő után?
Csak akkor dobom ki, ha már elvékonyodott/kilyukadt/kinyúlt/bolyhos.
Miért ne lenne higiénikus több évig hordani? Én kirakom őket a szennyesbe egy-egy használat után, aztán kimosom :'D Vagyis a mosógép kimossa...
Higénia szempontból akkor is okés, ha évekig hordod és max kimosod 60 fokon, az már megöli a bacikat. Ettől jobb a kórházi cuccoknak se kell, pedig ott kicsit súlyosabb a helyzet.
Ehelyett én sokkal inkább aggódok az ujjonan vett cucc vegyi festék és egyéb kioldódó anyagaitól.
Inkább esztétiaki/kényelmi szelektálást csinálok. Ami már fakó, szakadt, bolyhos az kuka.
Én is állapot, ill nem jó méret alapján szelektálok.
A többéves bugyinak semmi baja.
Fertőzésekre hajlamos nőknek fehér bugyit ajánlanak hipózva mosni, utána átvasalni az alsó részét. Ha nagyon flúgos vagy, akkor csináld te is ezt. De most hogy 400-szor vagy 800-szor volt rajtad egy bugyi, az oly mindegy. (a számot csak hasra ütésre írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!