11/12 anonim válasza:
Jajj borzasztó ízléstelenül néz ki ne haragudj. Annyi kényelmes cipő van, pl. egy sima bakancs, fűzős cipő mennyivel normálisabban néz már ki. Pl. [link]
A sportos kifejezést meg annyira nem tudom értelmezni, sport közben nyilván mindenki sportos: melegítő/leggings sportcipő, de azért az utcán nem sportruházatban kellene járnia annak aki nem szereti az elegánsat, hanem kényelmes, hétköznapi, laza cuccokban.
12/12 anonim válasza:
Miért anyukáknak szól a kérdés? Mert szerinted az anyukák már kellően lepukkantak egy ilyen cipőhöz? :D Én a 2. babát várom, félidős vagyok, de tip topabb mint sok gyerektelen 20 éves.
És soha de soha nem vennék fel ilyen cipőt, ennyiért meg főleg.
29L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!