Nagyobbak a melleim az átlagnál /160 cm vagyok, mellbőségem 110 cm/. Hogy tudnám elérni, hogy optikailag kissebbeknek látszanak? Melyen ruhát viseljek? Nyakláncot hordhatok? Ha igen, milyen hosszúságút?
a fekete ruha tényleg jó ötlet, illetve a sötétebb színek:) melltartóból pedig simát vegyél, tehát ne legyen túlzottam szivacsos:)
persze hogy hordhatsz nyakláncot...szerintem mindegy milyet:)
Fogyásra nem gondoltál még?
110 cm szélességgel gondolom nem csak a melled nagy.
18:22 - Igazad van, le is fogyhatnék, de az alakomhoz képest is nagyok a melleim. A fogyással meg az a helyzet, hogy pajzsmirigy problémáim vannak- gyógyszert is szedek, így nem a táplálkozás miatt vagyok meghízva. 160 cm és 65 kg vagyok. Szerinted annyira kövér?
18:55 - Szivesen! Szivesen! Szivesen! Tessék! :-)
A Triumphnak van két féle melltartója: Comfort Minimiser és a Ladyform Soft. Ezek a szabásuknak köszönhetően optikailag kicsinyítik a mellet. Egy számmal kisebbnek látszik benne a mell.
De a lényeg, hogy a melltartó mérete megfelelő legyen!
Keress olyan partnert, aki értékelni tudja.
Így még örömforrás is lehet számodra.
Hordj jó minőségű melltartókat.
És azonnal add meg a telefonszámodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!