Szerintetek ez jó alak? 158 cm vagyok,47.7 kiló, derékbőségem 59, csípőbőségem 85, mellbőségem 77 cm.
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 14:04
2/13 anonim válasza:
Kicsit vékonyka vagy! Nyugodtan hízz még 1-2 kilót!
3/13 anonim válasza:
imádom az ilyen kérdéseket:Dmiért nem teszel fel képet?
4/13 A kérdező kommentje:
HA látnál szerintem nem mondanád, hogy deszka vagyok:( Én úgy látom, hogy nálam azért vannak gondok comb tájékon
2011. jún. 3. 14:09
5/13 anonim válasza:
Elárulnád, honnan tudjuk mekkora a combod, mikor arról semmilyen adatot nem is adtál?:) és tényleg nagyon vékonykának tűnsz, hacsak nem rossz helyen mérted az adataidat. Azért egy 90es csípő az esetek többségében 'illik' minimum egy nőnek, persze, nem mondom, hogy vékonyabbal nem lehet csinos.
6/13 anonim válasza:
Hízhatna 1-2 kilót? 1 kiló mit változtatna meg? :)
Ezt így tényleg nem lehet amúgy megmondani mert nem mindegy a csontszerkezeted.
7/13 anonim válasza:
Ja, és a vékony meg a csinos nem ugyanaz, mert lehet egy 47 kilós is szar alakú de egy 70 kilós is arányosan jó alakú..
8/13 A kérdező kommentje:
a csípőt azt a fenék legkiállóbb részénél mértam. a lábam meg térdnél 32cm, combon közepén meg 45 cm.
2011. jún. 3. 14:20
9/13 anonim válasza:
Ugye nem várod el tőlünk, hogy 6-8 szám alapján mondjunk rólad véleményt?
10/13 anonim válasza:
Ez még mindig semmit nem jelent, csak tippelgetni lehet annak meg nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!