Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike Air Max jó cipő, illetve...

Nike Air Max jó cipő, illetve mért lett ilyen nagy divat?

Figyelt kérdés
én is most akarok venni azért kérdem

2014. okt. 3. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol divat, mert felénk ilyesmit nem igazán hordanak az emberek. Nekem van egy saját tervezésű, mert tetszik. Ennyi. A divat sose érdekelt.
2014. okt. 3. 18:15
 12/14 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok,15-20 ezer ft-ért fogom venni ismerőstöl...és nem hamis
2014. okt. 3. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Annyira bírom az olyan kis különleges hópihéket, kaiknek felsőbbségérzetük van, mert "nwm követik a divatot". Wow, komolyan, most azért bebasztál egyet a világnak.

Lol.

Senkit nem érdekel. Nem vagytok többek, mert nem hordtok Nike air Maxet.

Nekem amúgy nincs, mert szerintem nem egy kifejezetten szép cipő, egy New Balance-om van, amit utcára hordok, meg egy 10ezer ftos Reebok. Szeretem mindkettőt, mert kényelmesek, én sokat sétálok, és tök jól néznek ki egy tök basic outfittel.

2014. okt. 4. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:
A miért lett divat részére nem tudok válaszolni. Nekem ugyan nincs és nem is kellene, de úgy hallottam több forrásból is, hogy kényelmes cipő.
2014. okt. 4. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!