Magassarkú? Segítség. /Többi lent/
167cm vagyok (bevallom ez eléggé zavar) és nagyon tetszenek a magassarkú cipők
Viszont nem merek felvenni, mert úgy minden barátnőm sokkal kisebb.
Sőt. Sokszor még a srácok is.
Ha magassarkút veszek fel 173-4 között vagyok .
Nagyon gáz ez a magasság? Vagy?
Aki ennél magasabb! Ti szoktatok magassarkút hordani?
17/L
167cm átlagosnak számít... :) Egyáltalán nem magas.Ez a pont jó.A többiek kicsik...
én 165cm vagyok.És kb 10cm-es magassarkúkban mászkálok napi szinten,és így is kisebb vagyok egy csomó embernél.Szóval ne aggódj.
Persze, hogy nem gáz. Párom 174cm és simán hord 10-13cm-es magassarkút.
Szerintem az a legfontosabb, hogy tudj szépen menni benne, a magasságod szinte elhanyagolandő szempont. A barátnőidet ha zavarja, hordjanak ők is magassarkút, a fiúkat pedig hidd el, nem fogja zavarni. Akit igen, azt meg azonnal hanyagold. :)
Nekem is ilyen problémám van sajnos.
Azt mondom neked, viselj büszkén magassarkút!
NE törödj azokkal, akik alacsonyabbak.
Nekem komoly tartásproblémáim lettek, mert mindenki alacsonyabb volt nálam még magassarkúban is, ezért mindig görnyedtem, mert zavart, hogy fel kell rám nézniük nekem meg lefele. Szerintem amúgy senkinek sem gáz magassarkút felvenni. Mondjuk van egy nagyon alacsony barátnőm, 152 centi és mindig cikizik ha magassarkúban van, mert még abban is nagyon kicsi szegény és emiatt önértékelése alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!