Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magassarkú? Segítség. /Többi...

Magassarkú? Segítség. /Többi lent/

Figyelt kérdés

167cm vagyok (bevallom ez eléggé zavar) és nagyon tetszenek a magassarkú cipők

Viszont nem merek felvenni, mert úgy minden barátnőm sokkal kisebb.

Sőt. Sokszor még a srácok is.

Ha magassarkút veszek fel 173-4 között vagyok .

Nagyon gáz ez a magasság? Vagy?

Aki ennél magasabb! Ti szoktatok magassarkút hordani?

17/L

2014. szept. 27. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom.. erdekes pont ez volt az en problemam is regen viszont megnyugtatlak teged hogy ez nem szamit.:) en 175 cm vagyok (16 eves) es mindig is tetszettek a magassarku cipok nekem is. De mivel mindig is magasabb voltam az osztalytarsaimnal igy nem hordtam egyet se. Nem reg viszont ugy dontottem hogy leszarom.. jol nezek ki benne, jol erzem magam benne es csak ez a lenyeg. Es most van kb 5 magassarkum 5-10 centisek es orulok hogy megvettem oket mert mindenki megdicser ha felveszem az egyiket. Szoval nyugodtan hord te is mert egyaltalan nem gaz:)
2014. szept. 27. 23:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!! :)
2014. szept. 27. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
167 centivel bőven felvehetsz egy 10 centis sarkút is. És akkor leszel 177 ami nem olyan magas. Én 183 vagyok, és egy csomó nálam magasabb srácot látok. 25F
2014. szept. 28. 00:02
 4/9 anonim ***** válasza:

167cm átlagosnak számít... :) Egyáltalán nem magas.Ez a pont jó.A többiek kicsik...

én 165cm vagyok.És kb 10cm-es magassarkúkban mászkálok napi szinten,és így is kisebb vagyok egy csomó embernél.Szóval ne aggódj.

2014. szept. 28. 00:04
 5/9 anonim ***** válasza:
átlagos a magasságod, ehhez nyugodtan hordhatsz magassarkút
2014. szept. 28. 09:37
 6/9 Blooooow válasza:
Van aki 180 centi es 10cm magassarkút hord szerintem egyeltalán nem gáz hogyha felveszel egy magassarkút :))
2014. szept. 28. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem gáz. Párom 174cm és simán hord 10-13cm-es magassarkút.

Szerintem az a legfontosabb, hogy tudj szépen menni benne, a magasságod szinte elhanyagolandő szempont. A barátnőidet ha zavarja, hordjanak ők is magassarkút, a fiúkat pedig hidd el, nem fogja zavarni. Akit igen, azt meg azonnal hanyagold. :)

2014. szept. 28. 12:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, örülök, hogy kedves és normális válaszokat kaptam!:)
2014. szept. 28. 14:09
 9/9 anonim válasza:

Nekem is ilyen problémám van sajnos.

Azt mondom neked, viselj büszkén magassarkút!

NE törödj azokkal, akik alacsonyabbak.

Nekem komoly tartásproblémáim lettek, mert mindenki alacsonyabb volt nálam még magassarkúban is, ezért mindig görnyedtem, mert zavart, hogy fel kell rám nézniük nekem meg lefele. Szerintem amúgy senkinek sem gáz magassarkút felvenni. Mondjuk van egy nagyon alacsony barátnőm, 152 centi és mindig cikizik ha magassarkúban van, mert még abban is nagyon kicsi szegény és emiatt önértékelése alacsony.

2014. okt. 3. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!