Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike Air Max jó cipő, illetve...

Nike Air Max jó cipő, illetve mért lett ilyen nagy divat?

Figyelt kérdés
én is most akarok venni azért kérdem

2014. okt. 3. 16:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez most a divatbziság j állomása, abba most nagyon vagánynak érzi magát pár lány, persze kényelmes stb, de nagyon kiábrándító lesz majd mindenkit abba látni.
2014. okt. 3. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
mert lattak a pamela. a tv-be -.-"
2014. okt. 3. 16:57
 3/14 A kérdező kommentje:
csak én fiú vagyok...:D
2014. okt. 3. 16:58
 4/14 anonim ***** válasza:
A másodikra nem tudok válaszolni. Erre csak a tavalyi (vagy előtti) Fila táska őrületet tudnám felhozni. Mindenkinek van miközbe nagy sz*r az egész. Ugyan ez a helyzet az AirMax-el. Igaz, hogy nem szar, de szerintem nem is egy nagyszám. Kényelmes meg minden, de szerintem baromi csúnya. Van belőle 1-2 ami még úgyahogy jó de amúgy általában okádék [link] például itt van ez. Olyan mintha egy nyalóka ráhányt volna a lábadra. Mellesleg a formája se tetszik, hogy olyan gömbölyű. Ez addig lesz divatban ameddig egyre több kisebbségi ember (remélem mindenki tudja kikre gondolok) el nem kezdi hordani. Így az emberek meg fognak undorodni tőle, hogy "odanézz annak a kisebbségű embernek is olyan van nehogy már nekem is olyan legyen" pl. Vagy pedig bejön egy jobb (vagy éppen rosszabb) cipő ami leváltja. Szerintem ne vegyél. A normális emberek közül legalább egy olyannal biztos, hogy találkozni fogsz aki azt fogja mondani "nemár, hogy neked is ilyen van? Te is ilyen divatmajom vagy?" És erre te nem tudsz mást válaszolni mint: "Igen mindenkin ilyen cipőt látok szóval vettem én is 50000-ért (és csak egy kicsit túloztam)" Ha ki akarsz tűnni a sorból divatilag de mégis stílusos akarsz maradni akkor szerintem ne vegyél. Helyette mondjuk vegyél egy ritka cipőt mint mondjuk egy Nike Jordan, ami körülbelül ugyanabban az árban van. Remélem segítettem.
2014. okt. 3. 17:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Ja és korod? Gondolom fiatal, ez ismétlődik, mikor én ált.sulis voltam 15 éve, volt 1 gazdag srác akkori áron úgy 30.000 körül volt a nike-ja és mindenki irigyelte, én is, de amikor vettem nem érdekelte senkit nagyon, de kényelmes persze.
2014. okt. 3. 17:08
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem is van,de én nem divatból hordom hanem azért mert kényelmes és nem fáj benne a lábam.Amúgy meg Pamelán nem láttam olyan cipőt mert ritkán nézem azt a műsort.
2014. okt. 3. 17:11
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
Utoljára kb 4.-es koromban hordtam futócipőt. Elhiszem hogy kényelmes de millió cipő van még ami kényelmes és még jól is néz ki. Sokan tényleg nem veszik észre hogy milyen ronda mert csak azért hordják hogy ne legyen kisebbség érzetük. Olyan mint a Supra. Drága és már 5 km-ről ki lehet szúrni mert olyan "extrém" kinézete van(ez nem azt jelenti hogy jól néz ki inkább pont hogy béna) és még drága is. Leginkább erre megy ki hogy mindenki azt hiszi hogy az AM 40-nél kezdődik és hogy milyen sok embernek van pénze ilyen drága cipőkre közbe az utcán lévők 90%-a kamu. Nekem osztálytársam el is ismerte hogy divat az egész és hogy ő is csak emiatt hordja. Ha kamu ha nem én akkor is rondának és szánalmasnak tartom.
2014. okt. 3. 17:12
 8/14 anonim ***** válasza:
46%

Aki ilyen kérdést tesz fel, könyörgöm keressen már rá előtte... Napi 4-5 ilyen poszt születik! Kicsit uncsi...

Igen, jó cipő az Airmax, már ha eredeti... Nekem van 5 pár. Mindegyik más, van sima, van limitált külföldről, van dunk sky hi, revolution sky hi... És mivel általában egész nap tűsarkúban topogok, vezetek, stb, ezért nagyon jó utána felkapni egy kényelmes cipőt, abban menni vásárolni, kutyát sétáltatni, stb... :) Nekem tetszenek, kényelmesek is, és a hiedelemmel ellentétben az Airmax nem futócipő, hanem utcai cipő!!

28/N

2014. okt. 3. 17:12
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
Szeretem, mert kényelmes, és mert jól néz ki. Nem érdekel, hogy körülöttem minden második embernek van.. az enyém eredeti, és szeretem, kész. ha tetszik vedd meg, én is leszartam pont az előttem lévők "ne vedd meg mert csúnya, és mert divatmajmok hordják" dumáit.
2014. okt. 3. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem viszonylag hamar lett. Itt a varosban en voltam a 2. De nem divatból vettem, hanem mert nagyon kényelmes. Egész nap elvagyok benne, es egyáltalán nem fáj a lábam benne.
2014. okt. 3. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!