Lányok, nők? Ti vesztek már a nadrág alá harisnyanadrágot?
Figyelt kérdés
Barátnőm meglepődött hogy rajtam már van. Szerintem egy cicanadrág alá már bőven elfér egy vékonyabb harisnyanadrág. Ti felveszitek már vagy még térdfixet használtok? Esetleg zoknit?2014. okt. 3. 11:49
11/14 anonim válasza:
Én nem szoktam harisnyát húzni a nadrág alá, még télen sem, legfeljebb ha nagyon hideg van. Amúgy mindig csak zoknit veszek fel, nem szoktam fázni.
12/14 anonim válasza:
Általában szoknyát hordok, vastag harisnyával. Hidegebb időben bélelt bundás harisnyával. Nadrág alá sose veszek harisnyát, csak térdzoknit, ha hideg van.
13/14 anonim válasza:
Télen sem hordom így, mert baromi kényelmetlen..inkább felveszek szoknya alá két harisnyát, de ehhez még nincs elég hideg, szerintem még korai nagyon.
14/14 anonim válasza:
Én szoknyához hordom a harisnyát, szerencsére nem fázom bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!