Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 2 cipő,1 döntés. Melyik...

2 cipő,1 döntés. Melyik legyen? (férfi cipő, lányok válasza is ér)

Figyelt kérdés

Mindkettő teljes mértékben beilleszthető a stílusvilágomba, jó minőségűek, tehát bármelyik lehetne.

A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy ti a helyemben melyiket választanátok? Indoklásért külön köszönet is jár :)

Első cipő:

[link]

Második cipő lábon:

[link]

Második cipő magában:

[link]

2014. szept. 30. 16:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Tudom hogy senkit nem érdekel, de a Vans lett a befutó, és nagyon boldog vagyok vele. Most is a lábamon van :D

[link]

2014. okt. 10. 22:19
 22/25 anonim ***** válasza:

szerintem meg akik szavaztak, azokat érdekli

jó hogy leírtad

2014. okt. 11. 12:37
 23/25 anonim ***** válasza:
és már azt is fel kell tenni fészbukra ha cipőt veszel hereszorító gatyában?
2014. okt. 11. 13:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Kár,hogy ezt választottad, a második sokkal jobban néz ki,az első cipőt minden 4. fiún látom.
2014. okt. 11. 13:18
 25/25 A kérdező kommentje:

Nem tettem fel fb-re, hanem üzenetben küldtem el egyik ismerősömnek, aki segített ugyanúgy a választásban, ahogy itt is sokan.

A nadrágról pedig annyit, hogy egyáltalán nem szoros, szóval nem tudom miről beszélsz. Ha kell a tanácsod nadrágvásárlás esetén, akkor majd szólok, de abban könnyebben döntök, úgyhogy nem valószínű.

Köszi mindenkinek a segítséget :)

2014. okt. 12. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!