2 cipő,1 döntés. Melyik legyen? (férfi cipő, lányok válasza is ér)
Figyelt kérdés
Mindkettő teljes mértékben beilleszthető a stílusvilágomba, jó minőségűek, tehát bármelyik lehetne.
A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy ti a helyemben melyiket választanátok? Indoklásért külön köszönet is jár :)
Első cipő:
Második cipő lábon:
Második cipő magában:
2014. szept. 30. 16:17
1/25 anonim válasza:
A 2. sokkal sexybb, az 1. elcsépelt cipő. A 2.-at válaszd! 23/l
2/25 anonim válasza:
En is a masodikra szavazok :)
26/N
3/25 anonim válasza:
Nekem az eslő sokkal jobban tetszik:-)
L19
4/25 anonim válasza:
2.:) Jobban néz ki,nem csak egy szín van benne,nem annyira tucat.
6/25 anonim válasza:
2. Jobb a "mintája" és nem annyira tucat.
7/25 anonim válasza:
Mindkettő annyira jóóóóó!!! Bár én inkább az elsőre szavazok:D
8/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát, ment a zöld kéz, de a dilemmámat nem könnyítettétek meg :D
2014. szept. 30. 17:57
9/25 anonim válasza:
:D:D Szegény, bocsi! :D De nyugtasson meg, hogy bármelyiket választod, mindenképp nagyon jó döntés lesz :DD
10/25 A kérdező kommentje:
Huuh köszi most kicsit megvigasztalt, szóval döntésképtelen vagyok, de nyugodt.
Ilyenkor fel kell dobni egy érmét, és ahogy eldobjuk, valamelyik oldalnak szurkolni fogunk, és én azt hiszem hogy a vans-nak szurkolnék :) De a szavazás eredménye itt nem ezt lett. :O Ettől függetlenül mindenkinek értékeltem a segítő szándékát :)
2014. szept. 30. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!