Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik felső...

Szerintetek melyik felső csinosabb, szebb, melyik állna jobban az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Alacsony vagyok, de elég nagy a cicim és vékony a derekam. A kedvenc színem a kék és a zöld.Szeretnék rendelni, csak nem tudom, hogy melyiket.

2010. jan. 21. 19:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Igazábol nekem az 1. tetszik a legjobban.

De!ha alacsony vagy és vékony derék nagy mell

akkor az ajánlanám hogy egy feszülős mély dekoltázsú rövid fölsőt válassz,hidd el nekem nagyon jól fog állni!

de ne vegyél fel semmi képen hosszabb fölsőt mert akkor csak alacsonyabbnak fogsz tűnni!

:D

2010. jan. 22. 16:17
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és megfontolom.

Az utolsónak külön köszönöm, hogy ezt írta, szerintem sem állna jól a hosszú felső. Az első jobban tetszik, a színe is szép,nagyon tetszik a mellrésze, de az nem testhez simulós a hasánál,félek,hogy nem állna jól emiatt.

2010. jan. 22. 18:26
 23/25 anonim ***** válasza:

én sem vagyok magas 157cm és van sok hosszított felsőm, veszek fel hozzá egy övet, és mindjárt tök jól néz ki(anélkül tényleg nem olyan jó)de övvel a csipőmnél szerintem klasszil néz ki

ugyhogy: egyértelmű 2.

a többi nekem olyan átlagos kis egyszerű felsőcske(nem jönnek be)

2010. jan. 22. 19:30
 24/25 A kérdező kommentje:
Utolsónak.Én is 157 vagyok. :) Az a bajom a hosszú felsővel, hogy csak akkor jó hozzá az öv,ha van rajta övtartó, mert amúgy le szokott csúszni, vagy elfordulgat rajtam.
2010. jan. 22. 19:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a második.:)
2010. jan. 23. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!