Őszi csizma vásárlásánál mennyire kell figyelni, hogy milyen a talpa (csúszkálás szempontjából)?
Figyelt kérdés
Tavaly megtanultam, hogy télre nagyon nem mindegy, hogy milyen talpú csizmát vesz az ember, most azon gondolkodom, hogy vajon az őszi cipőknél is számít-e... szóval ha veszek egy bokacsizmát aminek csak valami egyszerűbb, simább talpa van, akkor mennyire leszek bajban az őszi időben?
Tudom, 22 éves létemre tudhatnám ezt magamtól, de korábban csak sportcipőket hordtam, és ezekből úgy érzem, hogy kinőttem.
2014. szept. 30. 10:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó, ha odafigyelsz az őszi cipő talpára is. A vizes faleveleken legalább olyan könnyen el lehet csúszni, mint a havon.
2/3 anonim válasza:
Én azt szeretem ami recés de van egy kis sarka, talpa.
Ez egyrészt nem csúszik, másrészt nem az egész cipő áztatódik bele abba a jókis szürke, utcasós-saras-szmogos-hóleves latyakba. Ráadásul a lábad kisebb felületen érintkezik a talajjal ergó kevesebb helyen veszi fel a föld hidegét, kevésbé fázol benne.
3/3 anonim válasza:
Bármilyet is vegyél, cipész is tud rá olyan talpat tenni,amin kis gumiszegecsek vannak és csúszásmentessé teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!