Csajok, egész nap a gumicsizmában utána nem lesz "érdekes szaga" a lábatoknak?
Már ezer éve szeretnék venni egyet mert már utálom ezt az esőt, hogy minden cipőm beázik :(
Viszont egyesek azt mondják és én is attól félek h a nap végére nem túl kellemes szaga lesz tőle a lábnak... (?) mert nem szellőzik ugye... Ami azért elég ciki lenne, ha mondjuk este megyek a barátomhoz... xD
Szóval tapasztalatok?
Már másik kérdésnél is leírtam, jól le is pontoztak miatta... :D
Szóval, rajtam többször volt már egész nap gumicsizma. Elég rohanós az életem a munkám miatt, egész nap ki a kocsiból, be a kocsiba, iroda, stb...
Sosem, ismétlem SOSEM volt még büdös a lábam a gumicsizmától!
Jó minőségű pamut zoknikat veszek csak fel gumicsizmába, több Hunterem van, illetve Burberrym és Guccim.
Szóval nem tudom másoknak hogy van ez, de normális tisztálkodási, normális zokni és normális gumicsizma a titka a szagtalan lábnak!
Imádom a gumicsizmákat, jól fel is lehet hozzá öltözni, praktikus is! Csakis ajánlani tudom ebben az esős időjárásban! :)
Ezt is milyen elmehaborodott talalta fel nem tudom, de latszik megint a szoszerint gyengebbik nemnel ert celba! Persze nyaktol felfele!
A gumicsizma divatra gondolok...
Persze a fiuknal meg nem terjedt el, vajon miert is nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!