Csajok, egész nap a gumicsizmában utána nem lesz "érdekes szaga" a lábatoknak?
Már ezer éve szeretnék venni egyet mert már utálom ezt az esőt, hogy minden cipőm beázik :(
Viszont egyesek azt mondják és én is attól félek h a nap végére nem túl kellemes szaga lesz tőle a lábnak... (?) mert nem szellőzik ugye... Ami azért elég ciki lenne, ha mondjuk este megyek a barátomhoz... xD
Szóval tapasztalatok?
Nezzel mar korbe kedves! Arrol nem tehetek ha csukott szemmel jarsz, legfeljebb nekimesz egy oszlopnak es talan visszazokken az agyad!
Az a gondod velem, hogy en legalabb figyelem a tarsadalom divat valtozasat?
A nadragot kik viseltek?
Harisnyat kik hordtak?
Nyakkendo, ing, zako kiknek a ruhai voltak?
Csak egy par pelda kedves otcso...
Váltócipőről még nem hallottak a nők? :D Mert mi a fenének kell a gumiba lennie a lábnak, ha a munkahelyig, suliba stb esőbe kell menni? Nem kényelmesebb levetni és kényelmes cipőbe lenni? Szerintem a nők 90% divatból hordja, ez a divat, semhogy az eső miatt. És női cipők is vannak amik nem áznak be, de még sem olyan mint a gumi csizma.
De érdekes a divat az biztos, még 10 évvel ezelőtt tuti jól leparasztozták volna ha vki ilyenbe végig ment volna az utcán és fetrengtek volna a röhögéstől.
Lehet a következő években ez lesz divat a nőknél eső ellen, gázló ruha: [link]
Na ebbol is latszik amit en szoktam irni!: mindeg a nok malmara hajtjak a vizet!
Ha ferfi ujit be akkor azt nem szabad, vagy futotest ,de ha no csinalja ugyan ezt azt mar vedik ,tamogatjak!
hát nem volt célom ilyen kommentháborút indítani :/ :)
kedves 25%-os kommentelő, bár köszi h a véleményed megosztottad, bár a kérdésre nem tudtál válaszolni.
mindenkinek más az ízlése, bevallom 4-5 éve amikor ezek a mintás rózsaszín gumicsizmák elkezdtek divatba kicsit énis furán néztem de azóta már tökre tetszenek.
a többi kommentelőnek köszi az válaszokat, úgy látom van aki hordja is és nincs ilyen problémája.
most egy ilyen fényesebb fekete ill. sima fekete között gondolkozok, h melyiket vegyem meg.
de még írhattok tapasztalatokat
vettem egyet :) kb 1 hónapja
és igaza volt azoknak akik azt mondták nem lesz benne rossz "szaga" a lábnak
én legalábbis van h 1 napig rajtam és semmi... csak 1 jó minőségű pamut zokni kell alá.
viszont nagyon praktikus, az esős időben, egyáltalán nem ázik be, könnyű tisztítani stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!