A márka nélküli, úgymond kinai csizmák nagyon rosszak? Hamar tönkremegy?
Ha szerencséd van, akkor sikerül kihúznia egy szezont, de ha nagyon ócska minőség, akkor elég hamar megadja magát.
A kínai csizmák is már 6-7 ezer körül vannak, ennyiért Deichmannban is kapsz, bár az sem minőség, de ha korán megadja magát talán nagyobb szerencsével cserélhetsz.
Szerintem nagyon gagyik. Nekem legalábbis még nem volt jó kínai cipőm. A ragasztás hamar elvált és így beázott, nekem ez volt mindig a legnagyobb bajom.
Kérdezd meg a pozitív tapasztalattal rendelkezőktől, hogy ők hol vették, hátha ki tudsz fogni egy jobb minőségű darabot.
Ki lehet fogni ott is jó darabokat. A nagyon műbőr anyagúakkal az a baj, hogy fagyban berepedeznek, és nem szép látvány.
Ahogy előttem is írták, nézz be olcsóbb cipőboltokba is, hátha ott is találsz, már sajnos a kínaiakban sem adják olyan olcsón..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!