Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Vans az ilyen gyerekes,...

A Vans az ilyen gyerekes, "páwa" márka?

Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Embere válogatja szerintem. Ha eszetlenül csak másolja valaki a divatot, és "magára aggat" egy Vans-t, akkor az nem feltétlenül fog jól kinézni. Ugyanakkor ha valakinek nagyon eltalálja a stílusát, akkor a Slip On-tól kezdve a masnira kötött Era-ig sok minden jól állhat az illetőn. Emellett egy klasszikus márka, aminek nyilván oka van(s) :D
2014. szept. 14. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:
most néztem a magyar oldalukat, és a pulóvereket..gyerekek a modellek, innentől kezdve eszem ágában sincs venni, (mondjuk én se vagyok öreg, 18) de így egy komolytalan márka sztem
2014. szept. 14. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed :D Való igaz, hogy nem a legstrapabíróbb darabok, de szerintem a többségük stílusos és laza cipő. Az meg, hogy az oldalon kik a modellek, szerintem ne zavarjon...Más kérdés, hogy a "páwák" előszeretettel flangálnak ilyenben, na meg Air Max-ben, de ez meg engem nem zavar :D
2014. szept. 14. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen..több huszonéves barátnőmnek/haveromnak is van, akiknek közük sincs a páwákhoz.
2014. szept. 14. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne páwa márka? Deszkás!

Emellett fasza cuccok, csak drágák. "Gyerekek a modellek" Komolyan ez miatt nem veszel? :D

2014. szept. 14. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!