DC, Vans, Supra, Adidas, Nike márkák helyett Armani, Hugo
Boss, Hilfiger, Mexx kamaszkorban?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, még gimnazista. Az gáz, vagy furcsa, hogy én az elterjedt, deszkás stílus és márkák helyett (DC, Supra, Air Max) inkább a később felsoroltakat preferálom?
egyet értek az előzővel, és hogy milyen márkájú az akármid annak nincs köze a sok pénzhez, pl..: az egyik oszitársamnak, van egy Vans-ja de amúgy egyáltalán nem gazdagok...
15/L
2014. szept. 20. 18:59
3/11 anonim válasza:
a vans a maga 15-20 ezres árával mióta számít a gazdagok cipőjének előző?:o
2014. szept. 20. 20:01
4/11 anonim válasza:
1. az Air Max nem egy márka.
2. Nike,Adidas nem deszkás stílus a Supra meg főleg nem.
3. Jó dolog a klasszikus stílus de nem mindig. Én is imádom a feltűnően elegáns ruhákat. Persze nem mindegy hova veszed fel.
(Ne a felső kategóriás márkájú cuccokkal próbálj kitűnni)
2014. szept. 20. 20:40
5/11 anonim válasza:
22 évesen már dolgozóként, azt tudom mondani hogy annyira öltözz amennyire megteheted, ebből kiindulva utóbbi ruhák pedig nem a hétköznapi emberek pénztárcájának való. Nálunk talán annyira nincs is elterjedve a Hilfiger kivételével a többi márka hisz horror áraik vannak, amiket vállalkozók, meg magas beosztásúak érhetnek el.
Semmi értelmét nem látom ha valaki átlag fizetés mellett, 50ezres farmert vesz, amire jó esetben 2-3 hónapot spórol, utána meg töri a rossz ha mondjuk mégse jó minőségű.
2014. szept. 21. 00:14
6/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Dehogyis. Szerintem szexi. Főleg, hogy már nem tízéves vagy.
2014. szept. 24. 15:06
7/11 anonim válasza:
4es MÁR HOGYNE LENNE ?? nézz már utána kicsit. a supra deszkás márka, deszkások csinálják a cipőket is DESZKÁZÁSRA. ne legyél már buta
2014. okt. 9. 22:03
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz,ha nem az tetszik,mint a nagy átlagnak a korodban. Szerintem,ha ezeket a nem olcsó holmikat nem a saját-mondjuk suli mellet melóval megkeresett-fizudon veszed, az a probléma. Mivel akkor valószínűleg egy gyerekes, önbizalomhiányos ( valamivel ki kell tűnni), szüleit kihasználó kis maki vagy még. :-)
2015. febr. 15. 21:40
9/11 anonim válasza:
Uristen hagyuk mar ezt hogy a szüleit kihasznalo te hat ha valakinek a szülei anyit keresnek hogy a ygerekre rátudnak adni egy pl 15 ezer forintos armani polot akkor mért ne tennék ? csak azert ne evgyen fel oylan holmikat mert nem ő kereste meg ? Én megtehetem hogy ilyeneket hordjak nincs nagy füzetésem de havi 300 bol tudok veni 15 ért polot és megéri ! Azt hordjo namit szeretne pajti karvolt feltenni ez ta kérdést mert mint az utolso is bebizonyitota nagyon szeretnek az irigy emberek valaszolgatni , vedd fel azt amit szeretnel én 1 éve dolgozok elötte persze szüleim vasaroltak nekem ... akkor is saxoo ban és armani cuccokban jartam mivel szüleim megtehették hogy megvegyék és ezt nem nagyképüségböl mondom ! ( bocs a helyesirasi hibakert mielőt még valaki belekötne , nekem ez nem fontos a helyesiras oylanoknak fontos akik marcsak ebbe tudnak kapaszkodni és belekötni ha masba mar nem megy ) béke .
2015. júl. 7. 19:03
10/11 Lakatos Krisssztofer válasza:
Buta kérdések, buta válaszok! Kit érdekel más véleménye? Neked tetszik? Megveszed és ennyi! Le kell szarni más véleményét... Sok ember irígységből is negatívat ír, amiért szar a saját élete, és egy koldus ganéhányó! Tiszletet a kivétel!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!