DC, Vans, Supra, Adidas, Nike márkák helyett Armani, Hugo Boss, Hilfiger, Mexx kamaszkorban?
18 éves vagyok, még gimnazista. Az gáz, vagy furcsa, hogy én az elterjedt, deszkás stílus és márkák helyett (DC, Supra, Air Max) inkább a később felsoroltakat preferálom?
Lányok véleménye is érdekel :)
Azt mondja "egyik osztálytársamnak VANS cipője van, de nemis gazdagok" hát ezen besírtam.
Szerintem a legdrágább Vans cipő is "csak" 20 ezer forint. Outletbe vettem már 6 ezer Forintért VANS cipőt. Ez mióta luxus? Tudod mi a luxus? a 300 ezer forintos Balenciaga.
A Supra igenis "deszkás" márka. (Legalábbis stílusra)
A krédezőnek: Értem a mondani valódat. Ha neked az tetszik, öltözködj úgy. Én is nagyjából gimi 11-12 nél változtattam stílust olyanra amit mondasz. Elegánsabbra. 20 év felett szerintem már kicsit gáz az ilyen nagyon deszkás, nagyon XL-es, stílus a hétköznapokra (Nem a deszkázásra mondom, ahhoz bármikro fel lehet venni ezeket). Sokkal komolyabbnak fogsz tűnni egy ingben, pólóingben, mint egy 3 számmal nagyobb DC pólóban meg kapucnis pulcsiban.
Ami a cipőket illeti, VANS-nek vannak olyan cipői amiket még egy zakóhoz is bármikor felvennék smart-casual stílushoz. (Nem a fekete-fehér oldschoolra gondolok :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!