Belőlem csak divatrocker lehetne?
egyre inkább hajlok a rockeres cuccok felé (nem a zenekaros pólókra gondolok), nagyon tetszenek a csontvázas harisnyák, a katonanadrágok, a fekete bakancsok, szagatott dolgok, stb.
a rockot körülbelül három éve "fedesztem" fel, azóta hallgatok mindenféle rockot (de szeretem a pop punkot, jazz-t, reggae-t, klasszikus zenét is).
beléptem egy közösségbe, ahol van egy rocker lány (és egy fiú is, de nem annyira öltözködik rockeresen - mindketten rockot és metalt hallgatnak). szerintetek csak a rocker lányt "követném" és csak divatrocker válna így belőlem? nem feltétlenül általa válna belőlem rocker, hanem a zene iránti érzelmeim követelik a kitörést (bocs a hülye fogalmazásért)
14/L
Ossian divatember
halgasd meg talán meg érted!
Istenem... Hány ilyen kérdést, kell még megírni, ahhoz, hogy felfogjátok felesleges megbélyegeznetek magatokat?- Hallgassátok, amit tetszik, és öltözzetek, ahogy akartok!
(Ha bunkó vagyok, nagyon tudom sajnálni, de irritál már ez a bizonytalanság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!