Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » HOgy öltözzek rockeresen?...

HOgy öltözzek rockeresen? (nem vagyok divatrocker! )

Figyelt kérdés

már elég régóta hallagtok rock és metál zenét és egy kicsit szeretném átvinni ezt az öltözködésembe is. milyen ruhákat vagy kiegészítőket vegyek fel?? (nem vagyok divatrocker, nincsenek rockerek az osztályomban, és nem azért akarok így öltözni mert ez menő...kit érdekel más véleménye???)

ÉÉs imádok gitározni, és majd dobolni is szeretnék :D

15/L

2011. ápr. 7. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:

[link] (a halálfejes, békejeles darabokat ne nézd)

[link]

[link]

[link]

[link]

Vegyél valami gitármedálos nyakláncot, gyűrűt...

2011. ápr. 7. 20:51
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. ápr. 7. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ilyen zenéket hallgatsz, akkor magadtól kéne ráérezned, hogy mit hordj. Nem bántásból, de pl az előző hozzászóló által mutatott ruhák között van ami nem feltétlen rockeres. Ha rockernek érzed magad, akkor a ruhákra is ráfogsz érezni, szóval hajrá! :)
2011. ápr. 7. 21:49
 4/8 anonim válasza:

Én is rocker vagyok, és ilyen "katonai zöld" buggyos, farmer vagy fekete gatyákban járok, szegecses övet, együtteses pólókat és férfiingeket hordok. Az ingre példa: [link] Ez csak az ingre példa! A nőci nem rockeres... Csak egyszínű pólóim vannak, ezekhez meg néha felveszek egy nyakkendőt. Apa ruhatára kifogyhatatlan... :D És nehogy vegyél gitármintás nyakláncot meg ilyen szarságokat, mert ezt inkább azok hordanak, akik menőnek akarnak tűnni! Inkább nézegess grunge-os stílusú képeket, ott tök jó szerkók vannak. Példát tudsz még venni az utcákon császkáló rocker csajokról is. Legfőbb lelőhelyeik a buszpályaudvarok :D

Én pl egy fa gyöngyös és egy marihuánás nyakláncot hordok, meg két tucat bőrszálat a kezemen. Sőt, ha nagyon "elegáns" akarok lenni, akkor egy fekete kalapot is felveszek =) Egy kekizöld, zsebes kabátban mászkálok, és van egy tök jó bőr tarisznyám, amit mindenki el akar orozni :D Nekem nagyon tetszenek a málhazsákok, dehát anyát erre már nem lehet rábeszélni... És ne félj bemenni a turkálókba, mert ott találsz ilyen viseltes, régimódi ruhákat. A turik igazi kincsesbányák egy magamfajta alternatív rockernek :) Ja, és nem árt körülnézni apukád cuccai között is :D Sok sikert!

14/l

2011. ápr. 8. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnek nem sok fogalma lehet az ilyesmiről. az egyetlen amit én felvennék a linkeltek közül az a [link]

Én ilyesmiket ajánlanék:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Turiban vegyél egy egyzerű fekete farmert, kicsit szaggasd meg, tegyél bele szegecset. Egy rocker bőrkabát a hátán a kedvenc zenekarod logójával, szegecs öv, pár mellvillantós top és kész is :D

[link]

2011. ápr. 8. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Én egy egyszerű piros kockásingeben és magassarkúban is rockernek érzem magam.

Csak akkor öltözz így, ha tényleg szeretnél, mert ha nem tudod viselni, akkor nevetséges lesze.

2011. ápr. 8. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:

nafigyelj.:D

én is metált hallgatok, egy évvel ezelőtt még punkot is. azt hittem hogy 'ó én mekkora punk vagyok'. ez nemgond, kajak így éreztem, így is volt. de a bakancs az úgy állt rajtam mint egy bohócon. lány vagyok, öltözzek is úgy. mármint akkoriban az öltözékem ebből állt: fekete nadrág, bakacs, fekete kabát, magamcsinált gagyi és ronda pulcsi, a hajam az sehogyan..

azóta egy kicsit ízlésesebben öltözködöm.

fekete, vagy sötétkék farmer, télen féllábszárig érő kicsit szegecselt csizma, vagy magassarkú bokacsizma. egyszerű pulcsi, kenguruzsebes, kapucnis, egy fullcap, sok karkötő, nyaklánc, kócos haj alap.=) amikor jobb idő van akkor bőrdzseki.

nyáron szaggattott farmer, kockás ing, sötét rövidujjúk.. tornacipő, 'deszkás' cipő (én ebbe deszkáztam, de gondolom tudod mire gondolok..) vagy magassarkú, ha ink vagy olyan rövidujjú van rajtam, akkor nyakkendő.

és rengetek karkötő, rikító zöld, narancs, pink színű karkötő.

ez olyan 'menő', egyedi, irigylésre méltó, kényelmes, laza, és nőies. sok emberre akartam hasonlítani, és a végén mindenkiből egy kicsit 'vettem' vagamra! na hajrá!;)

14/L

2011. dec. 30. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

előző vagyok.

a rockba beleraktam egy kis hip-hop-ot, és így csak néznek utánam az emberek..: D

egyébként a jobb oldali lányra hasonlítanék csak (még) tetoválások nélkül, illetve szőke hajam van..

2011. dec. 30. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!