Hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti converse cippőt a kínai másolattól?
Figyelt kérdés
Még 5 éve rászántam magamat , hogy veszek egy converse cipőt és valami nagyon sz.r volt. Nem elég , hogy kényelmetlen volt , de még szét is szakadt az ELSŐ HASZNÁLAT KÖZBEN. Ekkor erre azt mondták , hogy kínai másolat volt!
Kérdésem az , hogy ezeket , hogy lehet megkülönböztetni?
2014. szept. 26. 17:02
1/9 anonim válasza:
Onnan hogy eredeti áron, márkaboltból veszed és nem vateráról. Ránézésre nem lehet megmondani, de még a minőségről sem, mert a converse sem épp egy minőségi, tartós cipőket gyártó márka.
2/9 A kérdező kommentje:
Márkaboltból vettem 20e-ért , na mindegy :)
2014. szept. 26. 17:50
4/9 anonim válasza:
Az egyik barátom kínai piacon vette, pár használat után szetjottek a fém karikak a lyukaknal pl. Én pedig eredetit hasznalok, már van amit 4 éve és most látszik már meg az idő rajta, a gumija elrehult és az anyag is már szakadosabb. De vettem utána több converset (4 van) eddig az összes nagyon strapabíró, és kényelmes. Nem tudom, hogy hogy jarhattam te így.
5/9 anonim válasza:
A másolatok többségének a cipő elején igen is látszik,hogy nem eredeti(Nagyobb,szélesebb,ormótlanabb).Plusz néha van,hogy a converse jelet a cipő szárán a külső oldalra rakják.
Nekem 4 converse cipőm is volt,amikor nagy divat volt.Ebből 1 db már nem hordható,de már 7éve vettem azt is.A többi teljesen jó állapotban van.
Én sem tudom,hogy miért járhattál úgy,ahogy.Mindenesetre vissza kellett volna vinned a boltba a cipőt.
6/9 A kérdező kommentje:
Vissza is vittem , nem ezzel volt a probléma csak pusztán nem értettem akkor ,hogy miért volt ilyen sz.r. Csak gondolkozok azon , hogy újra esélyt adok neki , és nem akarok mégegyszer így járni!
2014. szept. 26. 22:06
7/9 anonim válasza:
Boltban kizárt, hogy replikát áruljanak..lehet, hogy hibás darab volt. Nekem egyébként replikám van és fél éve hordom, semmi baja..egy szakadás, megtörés sincs rajta.
8/9 anonim válasza:
Van 3 pár Conversem. 2db régi gyártás (mindjárt kitérek rá miért) és egy újabb. A régi gyártásnál volt a sarkán az All Star felirat alatt egy pici csillag, illetve a logónál is volt csillag, valamint a nyelvére égetett méretezés, stb kb. így nézett ki: [link] . A hamisítványokra is raknak gyakran ilyet, de az nem jó minőségű. Ezen kívül az oldalán a gumi két részből volt ragasztva. Ez sokkal jobb minőségű, kb. 6 éves Conversemnek még meg se tört, csak elengedte a vászontól, viszont csúnya lesz egy idő után, mert a ragasztás felrojtolódik, de ez csak esztétikai hiba. Az újaknak a sarkán vagy csak All Star felirat van (vagy a legújabbakon már CONVERSE majd alatta All Star), R jel nélkül, ami az oldalsó logon sincs, és a nyelvén nem ilyen a jelzés, viszont ezek már nem két részből álló gumisak, hanem egyből, ergó más minőség. Ha széles a lábfejed, akkor gyorsan kettérepedhet, ha nem akkor ezzel sem lesz évekig gondod, és itt nincs is esztétikai hiba. Én meg vagyok velüg elégedve, imádom őket, kivéve ha esik az eső.. :D Szóval: azt ajánlom nagy bevásárló kp-ba vegyed, Hervisben, PlayersRoom, Garage Store, Office Shoes, ott tuti eredeti. Sajnos nagyon sok jó kinézetű hamisítvány is van a sok gagyi mellett, ami alig különbözik.
9/9 anonim válasza:
Az igazinak az aljan van egy mini csillag a Converse feliratnal a sarokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!