A kínai piacon eredeti parfümöket árulnak?
Figyelt kérdés
vagy hígított, hamisítvány2009. aug. 30. 01:14
2/4 anonim válasza:
tutira nem eredeti.Mondjuk én ilyen 200 forintért láttam..hát..nem valószinű, h eredeti
3/4 anonim válasza:
Szerintem tuti hamisítvány, hacsak nem lopott.
4/4 anonim válasza:
...ha túl olcsó, semmiképpen ne vegyél náluk...vagy ha gyorsan le lehet alkudni jelentős összeget...általában úgy lehet megállapítani, hogy eredeti, hogy a doboz alján v an-e vonalkód, illetve az eredetiken legtöbbször ugyanitt alul van néhány dombornyomásos szám...van, persze, hogy azért olcsó némelyik áru, mert "leesett egy kamionról", vagy egész eccerűen csak azért olcsó, mert nem adnak számlát és ő sem fizetett érte ÁFA-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!