Általában honnan lehet megkülömböztetni az eredeti és a hamisítvány parfümöket?
Figyelt kérdés
A jó hamisítványra és az eredeti közti külömbségekre gondolok, nem azokra amikről mindenki tudja hogy bóvli.2009. nov. 24. 18:52
1/5 anonim válasza:
Gondolom neten akarsz parfümöt vásárolni,és nem akarod h becsapjanak...:)
Szerintem inkább menj biztosra és vásárold meg a kedvenced kisebb kiszerelésbe,eredetibe egy Douglasba/Müllerbe/Marionnaudba mint hogy a neten vásárolsz egy jó hamisitványt!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem. Neten soha nem vennnék, látatlanban. Csak olvastam több fórumban is hogy a Duglas-ben nem biztos hogy eredetiek a parfümök. Van amelyik nem az.
2009. nov. 24. 19:15
3/5 anonim válasza:
: OO
erre kiváncsi vagyok : O
linkelnéd a fórumot? vagy privátba is elküldheted ahogy akarod :)))
köszi.
ha tudsz angolul akkor ird be a keresőbe hogy "how to spot fake perfumes" kiad majd sok találatot és azok közül olvass el 1-2őt
4/5 A kérdező kommentje:
Hirtelen itt egy példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
2009. nov. 24. 19:29
5/5 anonim válasza:
ha az eredetit magadrafújod reggel este is érződik.bóvli egy óra kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!